Brawlhalla Esports: Year Eight

Valmistautuminen Brawlhalla-maailmanmestaruuskilpailuihin on alkanut

Brawlhalla-taistelupelin kilpapelikausi 2023 huipentuu maailmanmestaruuskisoihin marraskuussa. Kaikkiaan luvassa on miljoonan dollarin arvoinen palkintopotti, joka jakautuu sekä mestaruuskisoihin että sen erilaisiin karsintakisoihin. Winter Championship -tapahtuma alkaa 3. helmikuuta 2023 ja kerää mukaan pelin kilpailulliset virtuaalitaistelijat, jotka ottelevat kisapaikastaan neljässä kausittaisessa verkkotapahtumassa.

Näistä tapahtumista parhaat pelaajat Euroopasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta pääsevät osallistumaan pelin Seasonal Royales -kisoihin Atlantaan.

Kausittaisten mestaruustapahtumien ja henkilökohtaisten kutsutapahtumien lisäksi luvassa on kolme pelitapahtumaa, joiden tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin kisakausi huipentuu Brawlhallan maailmanmestaruuskisoihin eli BCX-tapahtumaan marraskuussa 2023. BCX 2023 on avoin turnaus, johon kaikenlaiset pelaajat amatööreistä ammattilaisiin voivat ilmoittautua. Luvassa on sekä yksittäisen ottelijan että paritaistelijoiden kisamuotoja. Varsinaisen maailmanmestaruustapahtuman lisäksi BCX 2023 on ainutlaatuinen messu- ja yhteisötapahtuma kaikille pelin faneille kokemus- ja osaamistasoon katsomatta. Mukana menossa onkin kaikenlaisia pientapahtumia, pelijulkistuksia ja paljon muuta kivaa tekemistä pelin faneille.

Winter Championship -kisoihin voi rekisteröityä osoitteessa https://start.gg/brawlhalla.

Mestaruuskisojen esittelyvideo

Muuta luettavaa muualta

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery -sovelluskaupassa.

Leave a Reply