Transport Fever 2 Suomi

Transport Fever 2: Console Edition -liikennöintipelissä luotsataan yritysimperiumia

Yritysimperiumien ympärille nivoutuvat strategiapelit ovat perinteisesti nauttineet suurta suosiota pc-tietokoneilla. Monesti tämän pelityypin suosikit ovat kuitenkin jättäneet konsolipelaajat paitsioon. Transport Fever 2 Console Edition paikkaa tätä puutetta hauskalla ja sujuvalla, mutta syvällisellä näkemyksellään. Sen ytimessä on ajatus pelaajasta rakentamassa omaa liikennöintiyritystään, jonka kehittämiseksi ja kasvattamiseksi pelaajan täytyy investoida kaupungin infrastruktuuriin ja tehdä vaativia päätöksiä toimivien liikenneratkaisujen aikaansaamiseksi.

Peli alkaa 1850-luvun tekniikasta ja vie läpi vuosisatojen kohti nykyaikaa. Teknologisen kehityksen myötä myös kulkuvälineet ja matkustustavat kehittyvät. Mikä alkaa hevoskärryistä ja ruokavoimalla toimivasta liikennöinnistä, kehittyy matkan aikana muun muassa nykyaikaisiin juniin ja autoihin sekä muihin julkisen liikenteen välineisiin, kuten matkustajalentokoneisiin ja laivoihin. Kaikkiaan erilaisia historiallisia kulkuneuvoja on noin 200 erilaista. Näitä ovat niin maalla ja raiteilla kuin ilmassa ja vedessäkin kulkevat kulkuvälineet.

Pelaaja pääsee myös vaikuttamaan maastoon ja ympäristöön, jota muokkaamalla ja rakennuttamalla voidaan luoda erilaisia kulkuväyliä. Näin voidaan tehostaa massaliikenteen toimivuutta ja taloudellisuutta. Matkustajien lisäksi tehtävänä on kuljettaa raakamateriaalia ja tuotteita asiakkaille. Kaikki liikennöinti myös tuottaa rahaa, jota tarvitaankin yritystoiminnan kehittämiseen ja välttämättömien menojen kattamiseen. Pelaajalla on myös mahdollisuus rakentaa kokonaan omat pelikarttansa kolmella erilaisella maastotyypillä.

Transport Fever 2: Console Edition julkaistaan 9. maaliskuuta PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

Muuta luettavaa muualta

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂

Leave a Reply