Brawlhalla Avatar

Avatar-hahmot liittyvät Brawlhalla-taistelupelin soturikaartiin

Ubisoft tuo suositun Avatar: The Last Airbender -animaation sankarit mukaan Brawlhallan lennokkaisiin otteluihin.

Brawlhalla on ilmaiseksi pelattava taistelupeli, joka viehättää paitsi helpolla pelattavuudellaan, myös monipuolisella hahmokaartillaan. Nyt se täydentyy kolmella Avatar: The Last Airbender -sankarihahmolla. Mukana ovat keskeiset ja rakastetut hahmot Aang, Zuko ja Toph. Jokainen pelin hahmoista on lunastettavissa käyttöön 300 Mammoth-kolikolla.

Aang on crossover-hahmo Wu Shangille ja viimeinen airbender-taistelijoista. Avatar-hahmona hän voi hyödyntää jokaista neljästä eri elementistä ja kääntää nämä edukseen taisteluissa. Aang käyttää taisteluhanskoja ja keihästä sekä kykenee muuttumaan Avatar-hahmoksi.

Toph on Kor-hahmon crossover-versio. Sokeana syntynyt earthbender-soturi on itsepäinen ja äärimmäisen itsevarma tapaus, joka sanoo ja tekee, mitä huvittaa. Muita mielellään pomottava Toph turvautuu taistelussa ensisijaisesti taisteluhanskoihin ja sotavasaraan. Erikoiskykynä hän käyttää ainutlaatuisia maanmuokkausvoimiaan.

Hattorin kanssa crossover-hengessä yhdistyvä Zuko on tulilordi Ozain poika ja näin itsekin taidokas firebender-taistelija. Tulivaltakuntaa vastaan kääntynyt Zuko on myös Aangin tulivoimien opettaja. Kahakoissa Zukon valintana ovat miekka ja keihäs. Erikoisvoimana käytössä on sinisen hengen tuliset voimat.

Uudet hahmot mukaan tuova pelipäivitys tuo mukanaan myös ainutlaatuisen pelitapahtuman, joka sisältää ilmatemppelikartan yksi yhtä vastaan -otteluille. Lisäksi päivitys sisältää uusia hahmotoimintoja sekä uuden emoji- ja avatar-valikoiman. Uudet esineet ja pelikartat ovat pelattavissa myös tapahtuman jälkeen.


Muuta luettavaa muualta

Ruutuaika lapselle

Yksin vietetty ruutuaika voi haitata lapsen kielellistä kehitystä. Tutkijan mukaan ruutuajan minuuttien sijaan kannattaa kääntää katse lapsen ja vanhemman vuorovaikutukseen. Ruutuaika lapselle on helppo asettaa esimerkiksi Family Link -sovelluksella. Voit määrittää, että kuinka kauan lapsi voi käyttää älylaitetta päivittäin.

Leave a Reply