Trackmania Green Game

Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa Trackmania-ajopelissä viikonloppuna

Vihreää asiaa edistävä Trackmania Green Weekend on ilmaiseksi koettava verkkopelitapahtuma 11.-13. marraskuuta välisenä aikana. Pelattavissa on kolme upeaa Trackmania-peliyhteisön luomaa rataa, jotka suorastaan hehkuvat luonnonvihreää väriä. Päivän rata- ja päivän kisa -pelitapahtumat ovat koettavissa ilmaiseksi pelin livepalvelimilla.

Trackmania-pelin Green Game Jam -rakennuskisassa annettiin pelaajille vapaus luoda ratoja peliin. Ratoja tehneet yhteisön jäsenet tekivät hyvää työtä ratojen parissa ja näistä kolme on valittu edustamaan tapahtumassa. Rakennuskisan ajatuksena oli myös tehdä tunnetuksi puiden istuttamisen tärkeä ympäristövaikutus ja tätä Ubisoft Nadeo -pelistudio tukee lahjoittamalla rahaa puiden istutukseen.

Kisaratojen ympäristöön istutettiin yhteensä yli 60 000 Trackmania-virtuaalipuuta. Jokaista kymmentä istutettua virtuaalipuuta kohden Ubisoft Nadeo lahjoittaa 10 senttiä Ecologille oikeiden puiden istuttamiseen. Tällä summalla saadaan peräti 2074 puuta istutukseen! Tapahtuma ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Green Weekend -tapahtumassa kerätään hyväntekeväisyyspottia lisäpuiden istuttamiseen. Monet striimaajat tuovatkin kisatapahtumalle arvokasta lisänäkyvyyttä omissa lähetyksissään.


Muita aiheita muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Leave a Reply