Yhteydet

Ota yhteyttä meihin.

SuomieSports.fi on sivusto, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti edistää e-urheilua Suomessa, nimenomaan sen ammattilaistasolla.

YHTEYSTIEDOT

 

 

Kari “kettuguru” Oksanen

gamer@suomiesports.fi

Mediatila, näkyvyys, sponsorointi ja yhteistyöt.

Puhelin 010- 327 4230

 

Niko “0S!RIS” Joki

master@suomiesports.fi

Mediatila, myynti & markkinointi, sponsorointi, yhteistyöt, sivustokehitys, kanavat, discord  ja twitch.

 

 

Jouni “Remmifaija” Silventoinen


remmifaija@suomiesports.fi

Nuorisotyö ja sen kehitys. Pelaaminen ja pelit.

 

 

Sanni “assanniss” Rautiainen

sanni@suomiesports.fi

Koulutus, sisällöntuotanto, Pelaaminen ja pelaajat.

 
Yhteistyö, sponsorointi, yleiset kysymykset

gamer@suomiesports.fi

Mediakortti Suomiesports.fi sivustolle on saatavilla pyydettäessä.

ESPORTS Olympialaisiin

Kuuluuko eUrheilu kuitenkaan varsinaisesti urheilukategoriaan, vaikka sille on suomenkielessä annettu sellainen nimi. Tosiasia on kuitenkin, että lajissa pelataan pelejä, jotka ovat pelitalojen tekemiä ja kehittämiä ja pelit kehittyvät koko ajan edelleen. Eikä ole, eikä voi olla yksiselitteisiä eUrheilun sääntöjä, jotka toimisivat kaikissa peleissä ja lisätään vielä, että monella näistä suurimmista pelitaloista kuten Blizzard on tahtoa kehittää vain omia liigoja ja sarjoja, koska se tietää lisää pelimyyntiä ja miljoonia euroja pelitalolle.

SuomieSports.fi

Haluatko mukaan ylläpitäjäksi, kommentoijaksi, lajin kehittäjäksi? Meillä on aina tekemistä jokaiselle aktiviselle eSports/eUrheilu kaverille. Joskus voimme jopa maksaakin jotain, mutta ainakin alkuvaiheessa v 2020 mennään pitkälti vapaaehtoisin voimin.

Jos haluat mukaan toimintaan, kerro itsestäsi ja miksi haluat tiimiimme. Laita täysin vapaamuotoinen sähköposti meille ylläolevin tiedoin.

eUrheilun ilmiöitä

Turku, Tampere, Oulu ja useat muut suomalaiset kaupungit ovat lähteneet tukemaan eUrheilua, mutta Suomi on pieni maa ja me jäämme jo nyt auttamatta kehityksen jalkoihin, sillä vaikka joku yksittäinen Arctic Invitational tapahtuma on tulossa Suomeen, muulla maailmassa laitetaan pystyyn eUrheilulle omistettuja kymmenien miljoonien ammattilaissarjoja ja miljoonia maksavia kaupunginosia, kuten on tapahtunut jo tähän mennessä useammassakin kiinalaisessa kaupungissa. Esimerkiksi Hangzhou käyttää vähintään 280 miljoonaan rakentaakseen eUrheilukylän. Vaikka Kiina on valtiollisesti jopa rajoittanut tiettyjen pelien pelaamismääriä, on maa kuitenkin eniten kasvava eUrheilun saralla.

Olemme Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry) jäsen maaliskuusta 2021 lähtien.

Yllläpito ja kehitys
SuomieSports Oy
FI3196755-6
Osoite: SuomieSports Oy, c/o ER-tuki, Toimistohotelli Kalkkipetteri, Kievartintie 23, 08700 LOHJA