Trackmania World Tour 2023

Trackmania-ajopelissä kaahataan talvisiin maisemiin ja paljon muuta

Ubisoft laajentaa ilmaiseksi ajettavan Trackmanian pelaamista uusille radoille ja tuo uutta väriä autoihin.

Trackmania pelin talvikampanja alkaa 1. tammikuuta 2023 ja tuo mukanaan pelaajille paljon lisää pelattavaa sekä uudenlaisia pinnoitteita eli skinejä autoille. Heti talvikauden alussa tuodaan tarjolle kolme uutta skiniä, joita ovat kautta juhlistava kausi, arvokkuutta hohkaava Royal ja menestystä kuvaava Ranked. Vuoden 2023 aikana on luvassa 37 muuta uutta skiniä. Pelaajien käyttöön skinit tulevat pelisaavutusten suorittamisen myötä, joten ahkerimmat ja taitavimmat kuljettajat erottuvat parhaiten joukosta.

Kampanja tuo mukanaan myös 25 uutta ajorataa sekä uusia mitaleita ja palkintoja. Lisäksi radantekijöille annetaan käyttöön peräti 260 erilaista rakenteluosaa ja pelin sisäistä varustetta, mukaan lukien uudenlaiset valot ja dynaamiset opasteet. Näiden avulla luovat mielet voivat kehitellä uudenlaisia ratoja vain mielikuvitus rajoitteenaan.

Talvikampanjan aloittamista odotellessa voi keskittyä 17.-18. joulukuuta ajettavaan Showdown-viikonloppuun, jonka myötä valmistaudutaan Trackmania World Tour 2023 -tapahtumaan. Fanit voivat ihastella parhaiden kuljettajien suorituksia pelin omalla Twitch-kanavalla osoitteessa www.twitch.tv/trackmania.

Uusi kisakausi alkaa 21. tammikuuta uudella kaksi vastaan kaksi -peliformaatilla ja huipentuu maailmanmestaruuteen syksyllä 2023.

Pelaako lapsi liian paljon puhelimella? Kokeile Ruutuajan asettamista lapsen puhelimeen

Yksin vietetty ruutuaika voi haitata lapsen kielellistä kehitystä. Tutkijan mukaan ruutuajan minuuttien sijaan kannattaa kääntää katse lapsen ja vanhemman vuorovaikutukseen. Ruutuaika lapselle on helppo asettaa esimerkiksi Family Link -sovelluksella. Voit määrittää, että kuinka kauan lapsi voi käyttää älylaitetta päivittäin.

Leave a Reply