Rainbow Six Siege esports

Rainbow Six Siege -kilpapelaaminen uudelle tasolle.

Ubisoft on solminut monivuotisen sopimuksen BLAST:in kanssa viedäkseen Rainbow Six Siege -kilpapelaamisen uudelle tasolle.

Tom Clancy’s Rainbow Six Esports Global Circuit -kilpapelijärjestelmä aloittaa maaliskuussa 2023 ja kattaa maailmanlaajuisesti yhdeksän eri kilpailualuetta. Tämä tarjoaa vielä enemmän mahdollisuuksia korkeatasoisille kansainvälisille otteluille sekä uusille joukkueille ja pelaajille. Yhdeksän uutta kilpailualuetta ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Brasilia, Japani, Etelä-Korea, latinalainen Amerikka, Aasia ja Tyynenmeren alue sekä MENA-alue, johon sisältyvät Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka.

Rainbow Six Siegen kilpailukausi alkaa maaliskuussa ja huipentuu seuraavana helmikuuna. Vaiheista ensimmäinen käydään maaliskuusta toukokuulle ja sen päätöksenä toimii toukokuinen Six Major -tapahtuma. Kesäkuusta elokuuhun pidetään taukoa. Syyskuusta marraskuuhun pelataan toinen vaihe, joka päättyy marraskuiseen Six Major -tapahtumaan. Joulukuusta helmikuulle pidetään taukoa, kunnes lopulta helmikuussa järjestetään Six Invitational -maailmanmestaruuskisat.

Jokaisen kisavaiheen aikana yhdeksän aluetta järjestävät riippumattomat kilpailutapahtumansa limittäin. Vastaavasti taukovaiheet antavat joukkueille tilaa levähtää ja palautua sekä valmistautua seuraavaan kisavaiheeseen. Nämä myös mahdollistavat kolmannen osapuolen turnausten järjestämisen.

Uusittu pisteytysjärjestelmä antaa joukkueille mahdollisuuden ansaita pisteitä kisakauden ajan. Joukkueista 20 parhaiten menestynyttä saavat kutsun Six Invitational -mestaruusotteluun, jossa ratkotaan pelin maailmanmestaruus. Mestaruusjoukkue saa näin kunnian nostaa ylös himoitun palkintolekan.

Uusi Rainbow Six Esports Global Circuit -kilpapelijärjestelmä toteutetaan yhdessä BLAST:in kanssa, joka tuo pelille ja pelaajille käyttöön alan huippuluokan teknologian, faneja palvelevat tuotantoarvot ja maailmanluokan turnausjärjestelyosaamisen. Tämä tekee Rainbow Six Siegen tulevasta kilpapelaamisesta uuden sukupolven kilpapelikokemuksen, joka palvelee sekä pelaajia sekä faneja että koko peliyhteisöä luomalla uudenlaisia mahdollisuuksia joukkueille, organisaatioille ja brändeille.

Kilpailualueiden eri Six Major -karsinnat tapahtuvat alueellisesti hybridimallia käyttäen. Tämä on sekoitus suljetuista ja avoimista turnauksista, joissa sekä vanhat että uudet tiimit voivat näyttää kyntensä ja todistaa osaamisensa lajin parissa. Luomalla mahdollisuuksia myös uusille joukkueille voidaan taata lajin elinvoimaisuus ja kehittyminen kohti entistä kiehtovampia kisoja ja pelejä. Jokainen kilpailualue järjestää kiinnostavia kisoja paikallisesti ja näistä parhaat joukkueet pääsevät osallistumaan Six Major -tapahtumiin. Euroopan alueelta mukana ovat kymmenen parasta joukkuetta omassa suljetussa liigassaan.

Leave a Reply