WRC 10 kurvaa Nintendo Switchille

WRC 10 -rallipeli kaahasi myös Nintendo Switch -pelikonsolille

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 10 -rallipeli on julkaistu Nintendo Switch -pelikonsolille.

WRC:n 50-vuotista taivalta juhlistava WRC 10 -ajopeli tuo kansainvälisen autoliiton FIAn virallisen ajopelin myös Nintendo Switch -pelaajien iloksi. Rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjaa historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Erilaisia kisatapahtumia onkin mukana peräti 23 kappaletta monen vuosikymmenen ajalta.

Mukana on myös kuusi historiallista rallia, joihin lukeutuvat esimerkiksi Kreikan legendaarinen Akropolisralli ja sekä maineikas Sanremon ralli Italiassa. Kisoja päästään myös kokemaan 20 legendaarisella ralliautolla vuosikymmenten varrelta. Näitä ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan.

Pelisarjan jo aiemmin kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu paremmaksi ja pelaajia odottaakin entistä aidompi ajotunnelma. Lisähuomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä muun muassa turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuuteen ja pelin äänimaailmaan on kiinnitetty huomiota erilaisin kohennuksin. Nämä saavatkin pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi itse kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Äärimmäisen suosittua urapelitilaa on monipuolistettu uusin muokkaustyökaluin. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään sekä koristella omaa kisa-autoaan omin tarroin ja kuvioin. Mukana on myös 30 autoa ja 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

KATSO TRAILERI:

Leave a Reply