Trivial Pursuit Live

Trivial Pursuit Live! 2 -kisailu haastaa tietoviisaat hauskassa videopelissä

Trivial Pursuit on kaikkien aikojen suosituin ja tunnetuin tietovisailuteemainen lautapeli. Sen lukemattomat knoppitietoa ja yleissivistystä vaativat kysymykset ovat viihdyttäneet pelaajia jo vuosikymmenten ajan. Lautapelin videopelisovituksen jatko-osa tekee tietopelistä televisio-ohjelman kaltaisen pelikokemuksen, jossa nopeus ja nokkeluus testataan hauskoilla tavoilla.

Trivial Pursuit Live! 2 haastaa pelaajansa täysin uusilla ja ajankohtaisilla kysymyksillä, useilla eri kysymysmuodoilla ja kahdella eri vaikeustasolla. Peli on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille pelaajille ja sen pelihahmoissa on iso valikoima hauskoja vaihtoehtoja. Lisäksi pelissä on uusi Twitch-pelitila striimaukseen.

Uusittujen kysymysten ansiosta peli haastaa perheen ja ystävät hauskalla tietovisailulla. Mukana on klassinen pelitila jopa neljälle pelaajalle sekä joukkuevetoinen kaksi vastaan kaksi -kisatila. Paikallispelin ohella mukana on verkkopeli, jossa voidaan kisata muita pelaajia vastaan nettiyhteyden välityksellä. Twitch-pelimuodossa pelaajat voivat kisata striimausyleisön kanssa.

KATSO VIDEO:

Leave a Reply