The Crew 2 -ajopelin viides pelikausi alkaa tänään amerikkalaisilla legendoilla

The Crew 2 -ajopelin viides pelikausi alkaa tänään amerikkalaisilla legendoilla

Ubisoft aloittaa The Crew 2 -ajopelin viidennen pelikauden amerikkalaisin legendoin.

American Legends -pelilaajennus aloittaa pelin viidennen kauden ja tuo mukanaan uuden pelitilan sekä valikoiman uusia kulkuneuvoja uusitun Motorpass-järjestelmän myötä. Lisäksi pelikauden aikana saataville tulee uusia koriste-esineitä ja kiehtovia LIVE Summit -pelitapahtumia.

Uutena pelimuotona nähdään tarinavetoinen Stories-pelitila, jossa keskitytään tällä kertaa amerikkalaisiin legendoihin. Tutkimalla pelimaailmaan sijoitettuja vinkkejä ja pitämällä silmät auki voi pelaaja selvittää kiehtovien tarinoiden alkuperän ja tulla samalla palkituksi muikeilla pelipalkinnoilla. Pelikauden aikana on luvassa kaksi uutta tarinaa jokaiselle viikolle, joten kiinnostavaa tekemistä ja ajamista on runsaasti.

Tutkivat kuljettajat palkitaan avokätisesti. Tästä esimerkkinä pidemmän tarinakaaren myötä palkintona häämöttävä ja katukisoihin sopiva Porsche 550 Spyder. Uusia palkintoja sekä ostettavia kaaroja tulee mukaan läpi kauden ja esimerkiksi kuun lopussa on luvassa poliisiauton ajattomuutta huokuva Ford Crown Victoria INTERCEPTION UNIT -malli. Kaikkiaan uusia koriste-esineitä on tarjolla yli 40 erilaista Motorpass-järjestelmän 50 eri tason läpi jaettuna.

Heti tänään on tarjolla ensimmäinen Live SUMMIT -tapahtuma Porsche Addict 2 -teemalla. Viikkoa myöhemmin, 23. maaliskuuta, on vuorossa ensimmäinen Premium LIVE Summit -tapahtuma, jossa platinapalkintona on upea Indian Motorcycle SCOUT The Cruiser Edition -moottoripyörä.

KATSO ESITTELYVIDEO:

Leave a Reply