Rugby 22 viheltää pelaajat virtuaalisille viheriöille

Rugby 22 viheltää pelaajat virtuaalisille viheriöille

Maailmanlaajuisesti suurta suosiota nauttiva rugby tunnetaan vauhdikkaana, kovaotteisena ja taktisena palloilulajina.

Tammikuun lopussa julkaistava Rugby 22 on pelikonsoleille ja tietokoneille rugbyn virtuaalisen version tuova peli. Mukana ovat Ranskan rugby unionin mestaruussarja top 14 ja alempi kisasarja Pro D2 sekä monikansallinen United Rugby Championship -mestaruuskilpailu. Lisäksi pelissä on mukana kaikki näissä pelaavat joukkueet pelaajineen ja peliasuineen.

Oikeilla kentillä pelattavan lajin tapaan myös Rugby 22 tuo eloon lajin räväkän luonteen, nopeatempoisuuden, rajut taklaukset ja monimuotoisen pallonkäsittelyn. Myös erilaiset hyökkäyskuviot, syötöt ja kiinniotot, puolustusmuodostelmat ja monenlaiset pelitaktiikat toistuvat pelikoneiden näytöillä upealla tavalla.

Uusittu rugbykokemus on aiempaa helpommin lähestyttävä entistä paremman ohjaustavan ja kohennetun keinoälyn ansiosta. Peliin on myös lisätty uusi vaikeustaso, joka haastaa lajin kokeneemmat konkarit uudella tavalla ja tuo lisää jännitystä peliin. Ennen kaikkea pelin taktiset elementit ja monipuoliset pelikuviot ovat mukana yksityiskohtaisella ja nautittavalla tavalla.

Rugby 22 sisältää suurimman osan lajin kansallisista joukkueista pelaajineen virallisesti lisensoituina. Näitä ovat Uusi-Seelanti, Australia, Ranska, Fidži, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales, Japani ja Georgia. Yksinpelin lisäksi Rugby 22 sisältää moninpelitilan sekä paikallisesti että verkkopelinä. Lisäksi yksinpelinä pelattava uratila tarjoaa kiehtovan kokemuksen, jossa pelaaja ohjaa omaa joukkuettaan pohjalta kohti mestaruutta.

Pelikokonaisuus on viimeistelty uudistetulla pelimoottorilla ja sen tarjoamalla grafiikalla upeine pelaaja-animaatioineen. Alkuun pelaamisessa auttavat erilaiset opetustilat eli tutoriaalit, joiden avulla myös lajia vähemmän tunteva pääsee perille jalon joukkuelajin saloista.

Pelin julkaisuvideo:

Tiesitkö, että miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat huomattavasti eri lainantarjoajien välillä, joten vertailemalla tarjouksia voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.Useat lainavertailu palvelut tarjoavat myös mahdollisuuden hakea lainaa heti. Kun haet lainaa heti, saat lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Leave a Reply