Mario Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft julkisti lisäsisältöä tarjoavan kausikortin taktiselle Mario Rabbids Sparks of Hope -pelille

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelin seikkailu ei suinkaan ole ohi päätarinan läpäisyn myötä. Jatkoa on luvassa peräti kolmen lisäosapaketin myötä, jotka julkaistaan vuoden 2023 aikana.

Lisäosista ensimmäinen on Tower of Doooom, joka laajentaa peliä heti alkuvuodesta 2023. Toinen pelilaajennus on vuorossa vuoden puolivälissä. Kokonaisuus viimeistellään vuoden lopussa ilmestyvällä lisäosalla, jossa mukana on monista peleistä tuttu Rayman-hahmo.

Lisäosista ensimmäisessä Madame Bwahstrella pyytää apua Mariolta, Rabbid Peachilta ja heidän ystäviltään saadakseen tyhjennettyä moniulottuvuudellisen torninsa. Samalla pitäisi pelastaa pulasta vanha ystävä Spawny. Tower of Doooom -laajennus sisältää uuden pelimuodon, joka haastaa pelaajan uudella strategisella tavalla matkalla kohti tornin huippua.

Pelin toinen lisäosa vie sankariköörin uudelle planeetalle. Siellä joukkio tutkii uusia ympäristöjä, kohtaa hauskoja hahmoja, ratkoo salaisuuksia ja kohtaa uudenlaisia vihollisia. Kolmas ja viimeinen lisäosa tuo mukanaan Raymanin osaksi sankarijoukkoa, joka tutkii salaperäistä paikkaa täynnä uusia kohtaamisia.

Kaikki lisäosat vaativat toimiakseen alkuperäisen Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintapelin. Lisäosat kaksi ja kolme ovat ostettavissa erikseen tai osana pelin kausikorttia, joka sisältää kaikki kolme pelilaajennusta. Lisäksi Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition -pelijulkaisu sisältää sekä alkuperäisen pelin että kausikortin.


Muuta luettavaa muualta

Games Of Thrones House Of Dragon

Games Of Thrones House of Dragon on ensimmäisen kauden aikana lähentynyt alun lämmittelyjen jälkeen alkuperäisen Game of Thronesin poluille, poluille missä ihmishenki ei ole minkään arvoinen, ja lupaus on voimassa vain kunnes se kumotaa eikä kukaan voi olla varma omasta hengestään, tai mitä tapahtuu seuraavaksi. Yksi varomaton sana, yksi varomaton tieto ja olet vankilassa, tai kuollut.

Leave a Reply