Farming Simulator 22 Platinum Expansion

Farming Simulator 22 -maatilasimuloinnin uudet laitteet esittelyssä

Suosittu maanviljelyn simulaattoripeli Farming Simulator 22 julkaistaan entistä laajempana platinaversiona 15. marraskuuta. Samalla julkaistaan pelin Platinum Expansion -lisäosa, joka tuo platinaversion lisäykset osaksi alkuperäistä peliä.

Platinoitu lisälaajennus tuo mukanaan yli 40 uutta kulkuneuvoa ja konetta, joita esitellään nyt julkaistulla esittelyvideolla. Mukana olevia valmistajia ovat IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Kotschenreuther, Manitou, Pfanzelt, Schwarzmüller ja Volvo Group. Näistä valtaosa keskittyy metsätyökoneisiin, sillä lisäosan uusi Silverrun Forest -kartta sijoittuu Yhdysvaltojen metsäiselle luoteisosalle, jossa riittää metsää raivattavaksi ja puita kaadettavaksi. Tämän myötä mukana on myös kolme uutta puulajia.

Uudet työkoneet on mallinnettu yksityiskohtaisesti, joten pelaajat pääsevät kokemaan harvennustyöt, runkojen siistimiset ja muut keskeiset työt realistisesti uusinta teknologiaa hyödyntäen. Puiden kaatamisen ohella tukit täytyy myös kuljettaa pois metsästä ja tähänkin työhön löytyy valikoima laadukkaita vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy sekä uusinta uutta että laitteita vuosien varrelta.

Metsätyön lisäksi platinaversio sisältää uusia tuotantoketjuja, joilla voidaan valmistaa lattialaattoja, koirankoppeja ja tynnyreitä. Tukeille löytyy myös massiivinen loppuprojekti, kuten mukana ajettava vuoristorata.

Esittelyvideo


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.  

Leave a Reply