Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli julkaistaan helmikuussa

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on käynyt läpi jatkokehitysvaiheita pelin pelattavuuden parantamiseksi.

Beetatestausvaiheiden myötä saadun palautteen ansiosta peliä onkin voitu viedä entistä parempaan suuntaan ja nyt peli on saanut uuden julkaisupäivän, joka on 23. helmikuuta 2023.

Sen kunniaksi pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, joka esittelee pelin graafista tyyliä, pelattavuutta ja hurttia huumoria.

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 julkaistaan 23. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Esittelyvideo


Muuta luettavaa muualta

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on paneeli tai laite, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Leave a Reply