Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli aloittaa betatestauksen kesäkuun alussa

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli aloittaa betatestauksen kesäkuun alussa

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on saamassa uuden betataustauksen, jossa vauhdikkaan ja rajunkin urheilulajin pelaamista päästään kokeilemaan vain vajaan kahden viikon ajan. Edellisen testivaiheen jälkeen peliä on hiottu ja parannettu monesta eri kohtaa ja tärkeitä muutoksia on tehty testivaiheesta saadun palautteen perusteella.

Pelin betatesti on käynnissä Steam-versiona 1.-12. kesäkuuta 2022 välisen ajan ja siihen ehtii vielä rekisteröityä osoitteessa https://www.bloodbowl-thegame.com/.

Tietoa Blood Bowl 3 pelistä

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 julkaistaan vuoden 2022 aikana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Leave a Reply