Vinkkejä elektronisesta urheilusta kiinnostuneille suomalaisille

Elektroninen urheilu eli eSports kiinnostaa hyvin monia eri ihmisiä. Ihmisten asenteet lajia kohtaan ovat muuttuneet hyvin huomattavalla tavalla vuosien saatossa, minkä ansiosta se mahdollistaa nykyään yhä enemmän erilaisia upeita mahdollisuuksia. 

Mutta miten elektroninen urheilu voidaan aloittaa? Tämä riippuu hieman siitä, mitä oikein tarkoitat aloittamisella. Elektroniseen urheiluun liittyy niin monia erilaisia mahdollisuuksia, että aloittaminen riippuu hieman siitä, miten haluat pitää hauskaa elektronisen urheilun parissa. Tämä artikkeli pyrkii vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla kysymykseen. Me tulemme käsittelemään monia eri mahdollisuuksia, jotta sinulle selviää, miten voit aloittaa!

Oletko kiinnostunut vedonlyönnistä?

Urheiluvedonlyönti on kiinnostanut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. Urheilua on seurattu oikeastaan aina, ja vedonlyönti on yleinen keino tehdä urheilun seuraamisesta vielä hauskempaa. Tämän takia se kerää hyvin paljon kiinnostuneita pelaajia. Jos olet kiinnostunut elektronisen urheilun vedonlyönnin aloittamisesta. Voit käyttää jopa vinkkejä aloitteleville jalkapallon vedonlyöjille, koska jotkut vedonlyönti vinkit sopivat aivan kaikkiin lajeihin.

Kun olet tutustunut yleisiin vedonlyönti vinkkeihin, on hyvä perehtyä yksityiskohtaisesti juuri elektronisen urheilun vinkkeihin. Sen avulla voit oppia tarkalleen juuri eSports lajeihin kuuluvista vinkeistä. 

eSports on kasvanut uskomattoman paljon vuosien aikana

eSports on kasvanut lajina uskomattoman paljon vuosien saatossa. Nykyään on olemassa lukemattomasti erilaisia mahdollisuuksia, joita voidaan käyttää eri tavoilla. Olit sitten kiinnostunut itse pelaamisesta tai vedonlyönnistä, voit hyötyä mahdollisuuksien määrästä eri tavoilla. 

Nykyään on olemassa esimerkiksi hyvin paljon erilaisia elektronisen urheilun tapahtumia. Jopa Suomessa järjestetään aivan jättimäisiä otteluita ja turnauksia, johon osallistuu kuuluisat pelaajat kaikkialta maailmasta.

Jos olet kiinnostunut itse osallistumisesta, tai otteluiden seuraamisesta, sinun on hyvä tutustua tapahtumaan erityisen hyvin. Siten tiedät, miten voit ottaa osaa tapahtumaan haluamallasi tavalla. Jos haluat taas lyödä vetoa tapahtuman lopputuloksesta, sinun tulee tietenkin selvittää, keitä ottaa osaa tähän tapahtuman. Siten voit selvittää, miten sinun kannattaisi asettaa vetosi.

Opi tuntemaan lajit läpikotaisin

Olit sitten kiinnostunut aloittamaan elektronisen urheilun millä tavalla hyvänsä, sinun tulee tietenkin tietää kaikista erilaisista lajeista. Elektroniseen urheiluun kuuluu nimittäin lukemattoman monia erilaisia alalajeja, joista sinun tulee tietää. Sillä tavalla saat parhaan kokemuksen, koska voit varmasti löytää sellaisen lajin, joka tulee ilahduttamaan juuri sinua. 

Jos sinua esimerkiksi kiinnostaa kaikista suosituimmat lajit, sinun tulee tutustua DOTA ja CS mestareihin. Nämä lajit ovat kaksi suosituinta lajia elektronisen urheilun maailmassa, mutta ne eivät ole todellakaan ainoat mahdollisuudet. Elektroniseen urheiluun kuuluu myös lajeja kuten Hearthstone ja FiFa. Etsit sitten strategista korttipeliä tai viihdyttävää seikkailua, voit löytää juuri sinulle sopivan lajin.

Ammattipelaaminen vaatii paljon harjoittelua

Elektroninen urheilu ammattina houkuttelee hyvin monia ihmisiä hyvästä syystä. Se on hyvin hauskaa, ja monet haaveilevat muutenkin urheilusta ammattina. Kuitenkin, aivan kuten kaikki muutkin urheilulajit, myös elektroninen urheilu vaatii hyvin paljon harjoittelua.

Monet ammattilaiset ovat aloittaneet lajin jo todella nuorena. Tämä kannattaa pitää mielessä, jos haaveilet ammatti pelaamisesta. Vaikka olisit jo vanhempi, peli ei ole täysin menetetty. Koska lajista on tullut niin yleinen ja suosittu, sen aloittamiseen on tietenkin tehty enemmän mahdollisuuksia. Siten voit löytää varmasti liigoja, jotka sopivat myös sinulle.

Suomessa on monia kuuluisia joukkueita ja pelaajia

Suomi on hyvin arvostettu elektronisen urheilun maailmassa. Kotimaassamme on monia varteen otettavia joukkueita ja yksittäisiä pelaajia, jotka ovat keränneet nimeä myös ulkomailla. Tämän takia erityisesti suomalaisille on lukemattomasti erilaisia mahtavia mahdollisuuksia.

Kannattaa tutustua kuuluisiin joukkueisiin kuten Havu Gaming ja ENCE Sports. Molemmat joukkueet ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa, ja ne kisaavat monissa eri lajeissa.

Mikä tulee kuuluisiin suomalaisiin pelaajiin, saatat jopa yllättyä niiden määrästä. Nimet kuten Jesse “Jerax” Vainikk, Lasse “Matumbaman” Urpalainen, Topias “Topson” Taavitsainen sekä Tuomas Tähtelä voidaan löytää niin suomalaisista kuin ulkomaalaisistakin medioista, mikä kertoo näiden pelaajien menestyksestä.

Elektroninen urheilu mahdollistaa uskomattoman paljon eri asioita

Kannattaa myös muistaa, että elektronisen urheilun ammattipelaaminen liigoissa ei ole ainoa mahdollisuus. Nettipelaaminen on mahdollistanut aivan uusia aloja, kuten striimaamisen. Sen avulla monet ammatti pelaamisesta kiinnostuneet voivat tehdä unelmistaan totta. Jos olet erityisesti kiinnostunut striimaamisen aloittamisesta ja siitä, miten siitä voidaan tehdä ammatti, voit tutustua netin moniin eri oppaisiin. Siten voit aloittaa sen näppärästi. 

Elektroninen urheilu harrastuksena on erityisen viihdyttävä

Pidä aina mielessä, että elektroninen urheilu on loppujen lopuksi pelaamista. Toisin sanoen, harrastuksena se on tietenkin äärimmäisen viihdyttävä. Se voikin olla täysin riittävä sinulle. Loppujen lopuksi kaikkien hauskojen asioiden ei tarvitse olla töitä, ja pelaaminen on loistava esimerkki juuri tästä. 


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Leave a Reply