Odotettu Mario + Rabbids Sparks of Hope -taktiikkaseikkailu saa seurakseen rakastetun Raymanin

Odotettu Mario + Rabbids Sparks of Hope -taktiikkaseikkailu saa seurakseen rakastetun Raymanin

Ubisoftin odotettu Mario + Rabbids Sparks of Hope -peli on ainutlaatuinen yhdistelmä taktikointia, seikkailua ja värikylläistä huumoria. Ubisoft Forward -tapahtumassa esitelty peli on saanut kaksi uutta esittelyvideota, josta ensimmäisessä tutustutaan pelattavuuteen, liikkumiseen ja yhteen pelin monista pomotaisteluista.

Inhan Cursa-vihollisen toimesta ovat monet pelimaailman olennoista muuttuneet todellisiksi kiusankappaleiksi. Yksi näistä on jättimato Wiggler, josta saadaan esimakua pelimekaniikkaa esittelevällä videolla.

Toisella uudella esittelyvideolla saadaan mukaan suosittu tasohyppelysankari Rayman! Hän liittyy Marion ja Rabbids-jänien mukaan pelin lisäosassa, joka vie pääpelin tarinan aivan uusille kierteille. Rakastetun heiluvatukkaisen Raymanin vierailu tekee pelistä kaksin verroin hauskempaa.

Mario + Rabbids Sparks of Hope julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 20. lokakuuta 2022. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

KATSO VIDEO ALTA:


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Leave a Reply