Mainosta meillä
Ensi lauantain Ubisoft Forward -verkkotapahtumassa tutustutaan tuleviin Ubisoft-peleihin

Ensi lauantain Ubisoft Forward -verkkotapahtumassa tutustutaan tuleviin Ubisoft-peleihin

Ubisoft esittelee tulevat Mario + Rabbids Sparks of Hope- ja Skull and Bones -pelit sekä paljastaa Assassin’s Creed -pelisarjan seuraavan osan.

Suosittu Ubisoft Forward -esittelytapahtuma on tullut tutuksi sekä pelialan ammattilaisille että peliharrastajille oivallisena tapana tutustua Ubisoftin tuleviin vielä julkaisemattomiin peleihin. Lauantaina 10. syyskuuta kello 22.00 Suomen aikaa alkavassa tapahtumassa käydään läpi Ubisoftin seuraavia julkaisuja.

Valokeilan keskiössä ovat maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja hänen kumppaneinaan toimivien Rabbids-jänöjen uusi yhteinen seikkailu Mario + Rabbids Sparks of Hope sekä merirosvojen kultakauteen sijoittuva verkkopelikokemus Skull and Bones. Lisäksi Ubisoft paljastaa huippusuositun Assassin’s Creed -pelisarjan uusimman osan ja antaa esimakua tulevasta. Luvassa on kiehtovia paljastuksia pelistä ja sen nykysuunnasta.

Ennen varsinaista esitystä tutustutaan jo julkaistujen pelien uusiin päivityksiin. Ennakkotapahtuma alkaa kello 21.35 ja käy läpi Brawlhalla-, For Honor- ja The Crew 2 -verkkopelien uudet päivitykset. Samalla luodaan katsaus Anno 1800 -strategiapelin päivityksiin. Myös muita kiinnostavia uutisia on luvassa.

Ubisoft Forward -tapahtuma on katsottavissa sekä tapahtuman virallisilta sivuilta että Youtube- ja Twitch-kanavilta osoitteissa www.youtube.com/c/Ubisoft ja www.twitch.tv/Ubisoft. Tapahtuma esitetään muun muassa englanniksi ja saksaksi sekä kansainvälisellä viittomakielellä.

Twitchin kautta lähetystä katsoville on myös luvassa droppeja eli pienimuotoisia palkintoja peleihin, kuten Skull and Bones, Rainbow Six Siege, Rainbow Six Siege ja Assassin’s Creed Valhalla. Lisätietoa tapahtumista löytyy Ubisoft Forwardin verkkosivuilta.

Tapahtuman esittelyvideon voit katsoa alta:

Other Articles

Leave a Reply