The Crew 2 Rush

The Crew 2 -ajopelissä ajellaan lumimyräkässä

Seitsemännen pelikauden toinen osa, Blizzard Rush, on ilmainen päivitys The Crew 2 -peliin. Se on nyt käynnissä kaikilla eri pelialustoilla. Pelin sisäinen Motorflix-viihdeyritys on haastanut virtuaalikuljettajat koko maan kattavaan laittomaan ajokisaan. Vaaralliseksi kilpailun tekevät sen hurjat ajokelit ja vaarat, kuten näkökykyä ja ohjaamista häiritsevä lumimyrsky.

Päivityksen myötä ajettavaksi tulee viisi uutta hyperautotapahtumaa. Näissä kaikissa kisaava pelaaja saa käyttöönsä upean BMW M8 Coupé No Rules -urheiluauton. Samalla seitsemännen pelikauden mukana avautuu 50-portainen Motorpass-tasojärjestelmä. Se sisältää suoritusten myötä avattavia palkintoja sekä ilmaisversiona että premium-luokassa. Näitä ovat muun muassa autot, kuten Bugatti EB110 Super Sport Anodized Edition (Hypercar), Dodge SRT Charger Lab Edition (Street Race), Saleen S1 Icebreaker Edition (Street Race) sekä lukemattomat eri koriste-esineet, hahmoasut, valuuttapaketit, ja monet muut pienemmät palkinnot.

Samalla tulee ostettavaksi aiempien Motorpass-saavutusten autoja. Näitä ovat heti ostettavissa olevat BMW M8 Competition Coupe Interception Unit (Street Race), Chevrolet Camaro Z/28 RS Enforcer Unit (Hypercar) ja RAM 1500 Rebel TRX Concept Enforcer Unit (Rally Raid). Lisäksi 1. maaliskuuta valikoima täydentyy Street Race -kelpoisella Mitsubishi 3000 GT VR4 Interception Unit -autolla.

Uusia ostettavia automalleja ovat Porsche 928 S4 (Street Race) ja 25. tammikuuta lisättävä McLaren 765LT (Hypercar). Lisäksi Blizzard Rush -pelilaajennus tuo mukanaan kymmenittäin erilaisia kosmeettisia lisäyksiä, kuten uusia rengasvaihtoehtoja, autovalaistuksia, värikaasuja ja muuta. Lisäosa on viimeistelty tuoreilla LIVE Summit -kisoilla, jotka tarjoavat viikoittaisia kisakokemuksia kilpailunjanoisille pelaajille.


Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Leave a Reply