Rainbow Six Siege WWE

Rainbow Six Siege -verkkopelissä juhlistetaan WWE-vapaapainia mestaruusteemoilla

Ubisoft tuo WWE-vapaapainin mestaruushahmojen tyylin osaksi Rainbow Six Siege -operaattorien asuvalikoimaa.

Undertaker on legendaarinen vapaapainija, jonka tummanpuhuvan hahmon tuntee varmasti jokainen WWE-viihdettä koskaan seurannut katsoja. Vastakumppanina hänelle nähdään niin ikään maineikas Becky “The Man” Lynch. Näistä kahdesta urheilijasta on loihdittu kosmeettiset varustepaketit osaksi pelin valikoimaa, joilla Blackbeard- ja Thorn-operaattorit voidaan tuoda osaksi taisteluita WWE-tyyliä hehkuen.

Blackbeard saa ylleen Undertakerin tunnistettavan asun ja päähineen sekä mestaruuskoristeen. Lisäksi varustepakettiin sisältyy operaattorikuva, Moonlight Brawl -taustakuva sekä Tombstone-pinnoite MK17 CQB -aseelle.

Thorn-sotilaalle on tarjolla Becky Lynchin univormu, päähine, operaattorikuva ja mestaruuskoriste. Taustakuvaksi Thorn saa I Am The Man -teeman ja UZK50GI-aseelle Dis-Arm-Her-pinnoitteen.

Yksittäin ostettuna kosmeettiset hahmopaketit maksavat 2160 R6-krediittiä kappaleelta ja yhdessä ostettuna 4080 krediittiä.


Muuta luettavaa muualta

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle.

Asuntolainaa asunnon ostoa varten

Asuntolainan ottaminen on yksi yleisimmistä tavoista hankkia oma asunto. Asuntolaina mahdollistaa asunnon ostamisen silloin, kun oma pääoma ei riitä kattamaan kaikkia kuluja. Asuntolainaa voi hakea pankista, ja sen määrä voi vaihdella henkilön tulotason ja tarpeen mukaan.

Leave a Reply