Rainbow Six Siege WWE

Rainbow Six Siege -verkkopelissä juhlistetaan WWE-vapaapainia mestaruusteemoilla

Ubisoft tuo WWE-vapaapainin mestaruushahmojen tyylin osaksi Rainbow Six Siege -operaattorien asuvalikoimaa.

Undertaker on legendaarinen vapaapainija, jonka tummanpuhuvan hahmon tuntee varmasti jokainen WWE-viihdettä koskaan seurannut katsoja. Vastakumppanina hänelle nähdään niin ikään maineikas Becky “The Man” Lynch. Näistä kahdesta urheilijasta on loihdittu kosmeettiset varustepaketit osaksi pelin valikoimaa, joilla Blackbeard- ja Thorn-operaattorit voidaan tuoda osaksi taisteluita WWE-tyyliä hehkuen.

Blackbeard saa ylleen Undertakerin tunnistettavan asun ja päähineen sekä mestaruuskoristeen. Lisäksi varustepakettiin sisältyy operaattorikuva, Moonlight Brawl -taustakuva sekä Tombstone-pinnoite MK17 CQB -aseelle.

Thorn-sotilaalle on tarjolla Becky Lynchin univormu, päähine, operaattorikuva ja mestaruuskoriste. Taustakuvaksi Thorn saa I Am The Man -teeman ja UZK50GI-aseelle Dis-Arm-Her-pinnoitteen.

Yksittäin ostettuna kosmeettiset hahmopaketit maksavat 2160 R6-krediittiä kappaleelta ja yhdessä ostettuna 4080 krediittiä.


Muuta luettavaa muualta

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle.

Leave a Reply