The Crew 2 into the storm

The Crew 2 -ajopelissä ajetaan suoraan myrskynsilmään

The Crew 2 -ajopelin seitsemännen pelikauden tänään Into the Storm -laajennuksella.

Suositun The Crew 2 -ajopelin uusi kausi on lajinsa eeppisin pelin historiassa. Sen omassa Motorflix-ohjelmasarjassa yllytetään kuljettajia kohtaamaan myrsky silmästä silmään ja voittamaan omat pelkonsa rajoja rikkoen. On vain yksi tavoite: olla ensimmäisenä maalissa.

Pelitapahtumien ytimessä on hiekkamyrskyjen jahtaaminen ympäri Yhdysvaltoja. Tämä teema vie pelaajan monenlaisiin kisapaikkoihin, joissa haasteena eivät ole vain muut kuljettajat, vaan myös vaaralliset esteet, kovan tuulen mukana lentävä romu ja jopa romahdusvaarassa olevat rakennelmat. Vaikka kisa-auton vauhti on kova, tarkkaavaisuuden on oltava kohdallaan ja reaktiot nopeita. Huolimaton kuljettaja löytää itsensä nopeasti aivan väärästä paikasta.

Aiempien kausien tapaan myös seitsemännen pelikauden ensimmäinen osa saa oman Motorpass-edistymismittarinsa, jossa edistymällä pelaaja palkitaan erilaisin kiehtovin palkinnoin, kuten uusin autoin ja erilaisin kosmeettisin lisäyksin.

Uuden pelikauden myötä esitellään myös uusia ajoneuvoja, kuten pelikauppaan saapuvat katukisa-autot Pontiac Firebird T/A 1977 ja Mitsubishi FTO GP Version R. Lisäksi kaksi uutta aloituspakettia tarjoavat vaihtelua parin uuden kaaran muodossa, joita ovat Mazda RX-8 Pearl Edition ja Porsche Cayman GT4 Carbon Edition. Samalla myös joukko vanhempia, aiemmista pelikausista tuttuja autoja tekevät paluun kauppapaikalle. Valikoimassa on muun muassa joukko toinen toistaan upeampia ja nopeampia Interceptor-tuunattuja kisa-autoja.

Uusi päivitys on viimeistelty tuoreilla LIVE Summit -kisoilla, jotka tarjoavat viikoittaisia kisakokemuksia kilpailunjanoisille pelaajille.

Esittelyvideo alla

Leave a Reply