Mainosta meillä
The Crew 2 -ajopelin uudessa lisäosassa liukastellaan jäällä

The Crew 2 -ajopelin uudessa lisäosassa liukastellaan jäällä

Dominion Frozen -lisäosa on ensimmäinen kerta, kun The Crew -pelisarjassa nähdään jään ja lumen peittämät liukkaat ajoradat. Kuudennen pelikauden viisi uutta avoimen maailman kisakenttää saavat jääpeitteen ja tuovat mukanaan yhdeksän uudenlaista kisatapahtumaa pelikauden aikana. Mitä ikinä pelaajat ovatkaan aiemmin oppineet liukkaalla ajamisesta, uudet jäiset radat tulevat haastamaan virtuaalikuljettajat ennennäkemättömällä tavalla.

Samalla pelin kuudennen kauden toinen osa tuo mukanaan uuden Motorpass-kausikortin. Sen myötä kerättäväksi tulee 50 palkintokerrosta täynnä ainutlaatuisia palkintoja. Tuttuun tapaan Motorpass on jaettu kahteen osaan, ilmaiseen ja maksulliseen, joten kerättävää riittää kaikille pelaajille. Uusia autoja ovat esimerkiksi hyperautoihin lukeutuva Saleen S7 Twin-Turbo Glacier Edition sekä katuajokisoihin sopivat Mazda RX-3 Supercharged Edition ja Dodge SRT Viper GTS Lightning Edition. Lisäksi palkintoina on valtava määrä koriste-esineitä, pelirahaa, uusia hahmoasuja ja paljon muuta.

Ilmaispalkintoihin lukeutuu muun muassa driftausluokan herkkupala Creators DeLorean DMC-12 Outadrift. Tämä erikoismalli perustuu tosielämän DeLorean-erikoismalliin, jonka suunnittelusta ja rakentamisesta on vastannut Alexandre Claudin. Kyseinen erikoisauto on mallinnettu tarkasti The Crew 2 -peliin.

Kaikkiaan Dominion Frozen -lisäosa sisältää peräti 48 erilaista koriste-esinettä, kuten animoituja kattoja, pelihahmon asuja, erilaisia pakokaasuefektejä, renkaita ja valaistuksia. Lisäksi lisäosa tuo mukanaan uusia autoja, kuten upean Lamborghini Reventón -hyperauton 19. lokakuuta. Lisäksi LIVE Summit -kisat jatkuvat tuttuun tapaan uusia haasteita tarjoten. Myös nämä pelihaasteet tarjoavat uusia palkintoja lunastettavaksi.

The Crew 2 Dominion Frozen -lisäosa tulee pelattavaksi 14. syyskuuta kaikille pelin alustoille.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajan tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Other Articles

Leave a Reply