Supercellin Clash of Clans -peli Arctic Openin pääkumppaniksi

Arctic Open ja Supercell ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Supercellin Clash of Clans -pelistä tulee sulkapallon maailmankiertueen Suomen osakilpailun Arctic Openin pääkumppani ja turnauksen nimeksi tulee Clash of Clans Arctic Open.

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme toteuttamaan tätä uutta huipputapahtumaa yhdessä Supercellin kanssa. Clash of Clans on merkittävä globaali brändi ja samalla, kun turnaus tarjoaa yhden maailman suurimman urheilulajin myötä pelille valtavan näkyvyyden erityisesti Aasiassa, se tuo hauskuutta ja mielenkiintoista sisältöä kisan ympärille”, toteaa Arctic Openin toimitusjohtaja Ville Valorinta.

”Supercellin Clash Royale -peli oli pääkumppanimme 2021 Suomessa pelatuissa sekajoukkueiden MM-kilpailuissa ja sekä erinomaisesti sujunut yhteistyö että molemmin puolin saatu merkittävä lisäarvo antoivat hyvät lähtökohdat Arctic Open -kumppanuudelle”, hän jatkaa.

”Sulkapallo on suosittu laji meille tärkeillä markkinoilla, joten tämä yhteistyö antaa meille hyvän mahdollisuuden olla entistä paremmin läsnä pelaajiemme arjessa esimerkiksi Kaakkois-Aasian markkinalla.Sulkapallossa ja Clash of Clansissä on sitä paitsi enemmän yhteneväisyyksiä kuin ensinäkemältä arvaisi – molemmat pelit vaativat strategisia taitoja, mutta silti molemmat pelit tarjoavat hauskoja hetkiä ja kilpailukokemuksia kaikille taitotasosta riippumatta”, sanoo Clash of Clansin liiketoiminta- ja operaatiojohtaja Jakub Barczyk Supercelliltä.

Clash of Clans Arctic Open on osa HSBC BWF World Touria ja se tuo Suomeen kaikkien pelimuotojen kärkipelaajat ja -parit. Clash of Clans Arctic Open on Euroopan ainoa Super 500 -tason turnaus ja Suomi on vuosien 2023-26 kiertueen ainoa uusi eurooppalainen kisajärjestäjä. Clash of Clans Arctic Openissa jaetaan palkintorahoja suomalaisten urheilutapahtumien mittakaavassa ainutlaatuiset puoli miljoonaa euroa ja kisan tv-lähetysten tavoittavuus on yli puoli miljardia kotitaloutta, mikä on myös täysin omassa luokassaan Suomessa järjestetyissä tapahtumissa. Vuoden 2023 kisa pelataan Vantaan Energia Areenalla 10.-15.10. Lipunmyynti aukeaa huhtikuussa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Leave a Reply