Supercellin menestyspelien Clash of Clansin ja Clash Royalen maailmanmestaruuksista kilpaillaan ensimmäistä kertaa Suomessa

Clash of Clans- ja Clash Royale -mobiilipelien maailmanmestaruuksista kilpaillaan Helsingin Messukeskuksessa 23.–25.9.

Suomalaisen pelinkehittäjän Supercellin jättisuosion saavuttaneet pelit Clash of Clans ja Clash Royale ovat viettäneet Clash Festiä koko syyskuun ajan. Clash Fest huipentuu viikonloppuna Messukeskukseen, kun maailman parhaat pelaajat mittelevät näiden pelien maailmanmestaruudesta esports-sarjojen finaaleissa. World Finals -viikonloppu tuo Helsinkiin yhteensä yli 50 maailmanmestaruudesta kilpailevaa Clash-pelaajaa, reilut 100 sisällöntuottajaa sekä useita satoja Clash-faneja ympäri maailmaa.

World Finals -aikataulut

Perjantai ja lauantai:
9.00 Ovet avautuvat
10.00 Clash of Clans -karsintaotteluita
15.00 Tauko
16.00 Clash Royale -karsintaotteluita
21.00 Päivän ohjelma päättyy

Sunnuntai:
9.00 Ovet avautuvat
10.00 Clash of Clans -karsintaotteluita
12.40 Finalistien esittely
13.00 Finaali alkaa
14.30 Maailmanmestarien julkistus
15.00 Clash Royale -karsintaotteluita
18.00 Finalistien esittely, finaali alkaa
18.25 Maailmanmestarin julkistus

Aikatauluun voi tulla muutoksia päivän aikana. Sisäänkäynti Messukeskukseen on tapahtuman aikana ovesta 5.5. (https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/)

Clash of Clans on reaaliaikainen strateginen moninpeli, jossa pelaajat rakentavat omia kyliään ja hyökkäävät muiden kyliin yhdessä oman klaaninsa kanssa. Peli täytti elokuussa 10 vuotta. Clash Royale on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat keräävät kortteja, joiden avulla he hyökkäävät toisen pelaajan torneihin samalla puolustaen omia tornejaan. Peli on julkaistu vuonna 2016.
Clash-maailmaan sijoittuvien pelien yhteenlaskettu liikevaihto on pelien tähänastiselta elinajalta jo yli 10 miljardia euroa.


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.

Leave a Reply