Call of Duty toimimaan Nintendo Switchillä

Microsoft ja Activision ovat “varmoja”, että Call of Duty voidaan optimoida toimimaan Nintendo Switchillä.

Nintendo Switch -pelaajien pelkoa siitä, miten Call of Duty toimii konsolilla, kun se tulee saataville hybridikannettavalle pelikonsolille, ei tarvitse huolestua, sillä Microsoftin mukaan peli voidaan optimoida toimimaan laitteella. Tämä vakuutus tuli Microsoftin vastauksessa Iso-Britannian hallitukselle sen yrittäessä saada päätökseen 68,7 miljardin dollarin Activisionin hankinnan, joka on CoD-franchiseen kuuluvan julkaisijan ja emoyhtiön omistaja.

Osana kauppaa Microsoft allekirjoitti 10-vuotisen sopimuksen CoD:n tuomisesta Nintendo-alustoille, mukaan lukien Switch. Ongelma on siinä, että Switchin laitteisto ei ole lähellekään tarpeeksi vahva pyörittämään uuden sukupolven CoD-titteleitä kunnolla. Mutta Microsoft ja Activision eivät vaikuta huolestuneilta.

“Activisionin kehitystiimillä on pitkä historia optimoida pelisuoritus käytettävissä oleville laiteominaisuuksille”, vastaus sanoi. “Osapuolet ovat varmoja siitä, että Warzone-pelin lisäksi CoD:n ostettavat versiot (esim. CoD: Modern Warfare 2) voidaan optimoida toimimaan Nintendo Switchillä ajoissa käyttäen standarditekniikoita, joita on käytetty pelien kuten Apex Legends, DOOM Eternal, Fortnite ja Crysis 3 tuomisessa Switchille.”

Grafiikkaintensiivisen pelin, kuten CoD:n, pyörittäminen Switchillä vaatii todennäköisesti pilvipalvelun käyttöä. Vaikka vastaus ei erityisesti sanonut, että CoD olisi pilvipeli, se oletetaan tarkoittavan “standarditekniikoita”.

Useita Switch-pelejä toimii pilven kautta, mikä tarkoittaa pelin suoratoistoa konsolille sen sijaan, että se olisi asennettuna paikallisesti.

“Sodankäynnin moottori on kypsä ja on optimoitu toimimaan laajalla valikoimalla laitteistoja (jotka vaihtelevat vuoden 2015 Xbox One -konsolista Xbox Series X:ään)”, vastaus sanoi. “Warzone tukee GPU-kortteja, jotka julkaistiin vuonna 2015 (eli ennen kuin Nintendo Switch julkaistiin vuonna 2017).”

Tällä hetkellä ei ole tehty ilmoituksia siitä, mitkä CoD-tittelit ovat pelattavissa Switchillä, mutta se voisi tulla mahdolliseksi päivien ja kuukausien kuluessa kaupan potentiaalisen sulkeutumisen jälkeen.

Leave a Reply