Julkaistaanko Counter-Strike 2 tässä kuussa?

Ainakin mikäli on uskominen Nvidian ajureihin, joihin on tullut viitteitä uudesta CS2 profiilista.

Counter-Strike 2 julkaistaan ​​raporttien mukaan beta-versiona tässä kuussa Source 2 -moottorilla. Useat yhteisön vuodot ovat vihjanneet Valveen seuraavan sukupolven moottorin, Source 2:n, saapumisesta Counter-Strikeen, ja veteraanitoimittaja Richard Lewis on raportoinut Substackillaan samasta asiasta, siteeraten nimettömiä lähteitä, joiden mukaan odotetaan, että beta-tuote nimeltä Counter-Strike 2 julkaistaan ​​huhtikuun 1. päivään mennessä.

Lewis siteeraa kehitysprosessin tuntemuksen omaavia lähteitä, jotka kertovat, että peli oli “lähes valmis” ja että ammattipelaajat ovat jo testanneet peliä. Hänen raporttinsa kertoo myös, että kehitystiimin ensisijainen tavoite oli julkaista tuote “ja sitten kiillottaa sitä, korjata kaikki virheet ja saada se vastaamaan ihmisten odotuksia CS:stä.”

Puhutut huhut Source 2:n saapumisesta CS:GO:hen ovat lähes yhtä vanhoja kuin itse moottori, ja ne ovat olleet toistuva teema yhteisön keskusteluissa siitä lähtien, kun moottori otettiin käyttöön Valveen toisessa suuressa pelissä, DotA 2:ssa.

Viime kesäkuussa CS:GO-sisällöntuottaja voo vihjaili vahvasti jonkinlaisesta sisällöntuottajien pelitestitapahtumasta ja että hän oli kutsuttu Valven pääkonttoriin yhdessä muiden persoonien, TheWarOwl ja 2kliksphilipin kanssa. Vaikka on ollut monia vuotoja ja huhuja kehittäjien työstä uuden version parissa, mukaan lukien heinäkuussa 2022 paljastettu tiedotus, että Shoots, Inferno, Lake, Overpass, Shortdust ja Italy olivat pelitestejä päivitetyn moottorin kanssa, virallista viestintää tai tarkkaa aikataulua ei ole vielä tullut julki.

Leave a Reply