Entinen Counter-Strike-legenda voi tehdä paluun pian

Entinen Counter-Strike-legenda voi tehdä paluun pian, entiset joukkuetoverit vihjaavat. Ukrainalainen pomo/AWP Yegor “markeloff” Markelov, yksi hallitsevimmista pelaajista Counter-Strike: 1.6 -päivinä, on ollut sivussa vuodesta 2018 lähtien ja tehnyt vain muutaman julkisen esiintymisen. Tämä voi kuitenkin muuttua lähitulevaisuudessa, koska markeloff näyttää työskentelevän johonkin uuteen, hänen entinen Natus Vincere -joukkuetoverinsa Ioann “Edward” Sukharievin mukaan. Eräs fani kysyi Edwardilta yhdessä hänen viimeisimmistä Twitch-lähetyksistään, onko hän pitänyt yhteyttä markeloffiin, ja Edward vihjasi yhden kaikkien aikojen parhaista CS: 1.6 -pelaajista voivan tehdä paluun.

“On näyttänyt siltä, että kaikki tulevat pian näkemään hänet”, Edward sanoi Escore News -verkkosivuston tekemän käännöksen mukaan. “Markeloffin kanssa on tulossa jotain mielenkiintoista, jotain uutisia.” Markeloff siirtyi CS: GO: hun vuonna 2012, jolloin peli julkaistiin, mutta hän ei koskaan todella löytänyt paikkaansa uudessa pelissä. Konkari pelasi NAVI: n, Astana Dragonsin ja HellRaisersin joukkueissa, ja vietti uransa viimeiset kolme vuotta Flipsid3 Tactics -joukkueessa, kunnes jäi eläkkeelle vuonna 2018. Hän osallistui useisiin CS: GO Major -turnauksiin ja voitti yhden merkittävän turnauksen, 100 000 dollarin DreamHack Open Leipzigin tammikuussa 2017, ollessaan vielä aktiivinen.

On epätodennäköistä, että markeloff yrittäisi olla ammattilaispelaaja uudelleen eSportsin korkean ikänsä vuoksi (35 vuotta), mutta hän voisi ryhtyä valmentajaksi tai aloittaa sisällöntuottajana, perustuen siihen, mitä Edward sanoi.

Tämä tapahtuu hetkellä, kun Counter-Strike 2 ilmestyy raporttien mukaan maaliskuun lopussa, mikä voisi houkutella paljon veteraaneja, kuten markeloff, pelaamaan peliä uudelleen. Markeloff oli osa NAVI CS: 1.6 -kokoonpanoa vuosina 2010-2012, joka voitti lähes kaikki tärkeät tapahtumat, kuten World Cyber Games 2010, DreamHack Winter 2010 ja IEM V vuonna 2011.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

5G-verkko: Uusi nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko tarjoaa nopeuden, joka on jopa 100 kertaa nopeampi kuin 4G-verkko. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja jakaa tiedostoja nopeammin ja helpommin. 5G myös parantaa puhelinverkkojen kapasiteettia ja vähentää verkkoyhteyksien latenssia, mikä mahdollistaa reaaliaikaiset sovellukset, kuten pelaamisen ja videon suoratoiston.

Hakukoneoptimointi ja Googlen muutokset

Googlen kehittyessä myös hakukoneoptimointi on muuttunut. Aikaisemmin hakukoneoptimointi oli suhteellisen helppoa, ja sillä voitiin parantaa hakukonelistan sijoitusta yksinkertaisilla tekniikoilla, kuten avainsanojen ja linkkien käytöllä. Nykyään hakukoneoptimointi on monimutkaisempaa, sillä Google käyttää monimutkaisia algoritmeja ja tekoälyä, jotka arvioivat sivujen sisältöä monista eri näkökulmista. Tärkeä osa hakukoneoptimointia on nykyään sisällöntuotanto ja sisällön laatu, sillä Google arvostaa sivuja, jotka tarjoavat hyödyllistä ja laadukasta sisältöä käyttäjille.

Leave a Reply