Valorantissa karttauudistus – Bind muuttuu

Eräs VALORANTin alkuperäisistä kartoista saa ilmeisesti uudistuksen. Riot Gamesin suunnitelmissa on antaa tunnetulle VALORANT-kartalle tulevaisuudessa uudistus. Eilen VALORANTin tiedonkaivaja ValorLeaks vahvisti, että Bind, yksi alkuperäiskartoista, tulee saamaan muutoksia. Uudistus tulee olemaan samantyyppinen kuin Split-kartan uudistus, joka sai useita pieniä muutoksia kaksi kuukautta sitten sen palatessa kilpailukarttakokoelmaan.

Tarkkoja muutoksia, joita Bind-kartalle tehdään, ei ole vielä julkistettu. Uudistuksen julkaisupäivää ei myöskään ole vielä kerrottu.

Karttaa muokattiin hieman versiossa 4.0, joka julkaistiin tammikuussa viime vuonna. Muutoksiin kuului pienen penkin lisääminen A-spike-sivuston sisäänkäynnin lähelle, jotta hyökkääjät voivat vaihdella kulmia peittäessään aluetta.

Lisäksi pinoa A-lyhyen suunnalla muutettiin huomattavasti pienemmäksi laatikoksi, mikä mahdollisti pelaajien hyppiä ylös ja liikkua sivustolle.

Bind oli yksi VALORANTin beeta-versioon vuonna 2020 lisätyistä kartoista. Kartan erityispiirre ovat teleportterit, jotka voivat kuljettaa pelaajia kartan eri puolilta toiseen välittömästi, mutta siitä on kuitenkin haittaa: riskialtis siirto voi kuulua vihollisille.

Bind on yksi harvoista VALORANT-kartoista, jossa ei ole perinteistä keskikatua, joka on yleensä suosituin kohde pisteen valinnassa hyökkäyksen aikana. Bind-kartalla on ainutlaatuinen rakenne, jossa on kaksi pistettä ja lyhyitä polkuja, jotka yhdistävät jokaisen kartan pisteen toisiinsa.

Kartta poistettiin kilpailukokoelmasta tammikuussa yhdessä Breezen kanssa.

Valorant pelin kartat

Valorant-pelissä on tällä hetkellä 7 karttaa:

  1. Ascent
  2. Bind
  3. Breeze
  4. Haven
  5. Icebox
  6. Split
  7. Fracture

Valorant on monen pelaajan taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka julkaistiin vuonna 2020. Peliä kehittää Riot Games, joka on tunnettu erityisesti suositusta pelistään League of Legends.

Pelaajat jakautuvat kahteen joukkueeseen, jotka taistelevat toisiaan vastaan eri pelitiloissa. Pelissä on useita erilaisia pelimuotoja, mutta yleisimmät ovat “Spike Rush” ja “Unrated”. “Spike Rush” on nopeampi ja lyhyempi pelimuoto, jossa joukkueet yrittävät joko suojella pommin asettamista tai purkaa pommin vastustajan alueella. “Unrated” on perinteisempi pelimuoto, jossa joukkueet pelaavat useita eri kierroksia tavoitteenaan voittaa enemmän kierroksia kuin vastustaja.

Pelaajat voivat valita useista eri hahmoista, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset kykynsä, joita he voivat käyttää taistelussa. Pelin taktinen ulottuvuus syntyykin pelaajien kyvystä käyttää hahmon kykyjä oikealla tavalla pelin eri tilanteissa.

Pelissä on myös tärkeää yhteistyö, sillä vain hyvin toimiva joukkue voi menestyä. Pelaajat voivat kommunikoida toistensa kanssa esimerkiksi käyttämällä pelin sisäistä chat-toimintoa tai mikrofonia.

Valorant on saavuttanut suuren suosion pelaajien keskuudessa, ja se on noussut yhdeksi suosituimmista kilpailullisista ammuntapeleistä. Peliin on myös kehitetty ammattilaistason kilpailullinen sarja, joka houkuttelee huippupelaajia ympäri maailman kilpailemaan ja voittamaan palkintorahoja.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Leave a Reply