Riot Games laajentaa suosittua VALORANT-skiniensarjaansa

Riot Games laajentaa suosittua VALORANT-skiniensarjaansa julkaisemalla toisen Oni-skinikokoelman. Uudet tuotteet julkaistaan kauden kuusi, osa kolmen alkaessa 7. maaliskuuta.

Toinen Oni-kokoelma sisältää Oni-skit Vandal-, Bulldogs-, Ares- ja Frenzy-aseille, sekä katana-lyömäaseelle nimeltään Onimaru Kunitsuna. Kokoelman ostajat saavat myös Oni-teemaisen pelaajakortin, sprayn ja asebuddyn.

Kokoelman voi ostaa kokonaisuudessaan 7 100 VALORANT-pisteen (VP) hintaan. Yksittäisiä tuotteita on myös mahdollista ostaa erikseen, mutta kokoelman ostaminen kerralla on “paras arvo”. Aseisiin on mahdollista ostaa päivityksiä Radianite-pisteillä. Aseet saavat ensin uuden mallin, sitten erikoisen äänen ja salaman, sitten erikoiset VFX- ja ääniefektit, ja lopulta finisherin ja kill bannerin. Lisäksi jokaiselle aseelle on saatavilla kolme eri väriyhdistelmää.

Katana-lyömäaseelle voi myös ostaa päivityksiä, jotka sisältävät animaation, VFX:n ja ääniefektit. Kehittäjät huomauttavat, että kyseessä on “aivan uusi” katana, joka ei jaa elementtejä RGX-skiniensarjan kanssa.

Toinen Oni-skinikokoelma on ollut työn alla lähes kaksi vuotta, kertoo johtava kosmetiikkatuottaja Preeti Khanolkar. Kokoelman keskiössä on ollut toivottu Oni Vandal -ase. Toisin kuin ensimmäisessä kokoelmassa, toisessa aallossa on erikoisia ääniefektejä, jotka luovat “haamumaisia korruptoituneita kaikuja”.

Leave a Reply