Riot Games paljasti Wild Rift EMEA Championship 2022 -finaalin yksityiskohdat

Koko Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan kuusi parasta Wild Rift -joukkuetta taistelevat 200 000 euron palkintopotista. Ensimmäinen ottelu alkaa torstaina 5. toukokuuta kello 15.00 ja suuri finaali sunnuntaina 8. toukokuuta kello 19.00 Suomen aikaa.

Wild Rift EMEA Championship: Mitä sinun on tiedettävä ennen vuoden 2022 loppuottelua?

  • Kuusi parasta Wild Rift -joukkuetta koko Euroopasta, Lähi-idästä ja Afrikasta taistelevat 200 000 euron palkintopotista.
  • Voittajat edustavat EMEA-aluetta maailmanlaajuisessa Wild Rift Icons -mestaruuskilpailussa.
  • Ensimmäinen ottelu alkaa torstaina 5. toukokuuta klo 15:00 ja suuri finaali sunnuntaina 8. toukokuuta klo 19:00.
  • Lisätietoja saat osoitteesta: https://www.wildriftemea.com

Mikä on Wild Rift?

League of Legends: Wild Rift on moninpelattava verkkotaisteluareenapeli. Se on kehitetty alusta alkaen mobiililaitteille. Tuoreen ohjauksen ja nopeatempoisten pelien ansiosta kaikentasoiset pelaajat voivat liittyä yhteen ystäviensä kanssa, valita mestarinsa ja lähteä tavoittelemaan hyviä pelejä. 

Mikä on Wild Rift EMEA Championship (WREC)?

WREC on EMEA-alueen kilpailullisen Wild Rift -toiminnan huippu, johon osallistuvat parhaat joukkueet Euroopasta, IVY-maista, Lähi-idästä ja Afrikasta. Olipa kyseessä sitten Esports-fani, joka etsii nopeatempoista ja toiminnantäyteistä peliä, tai aivan uusi fani, joka etsii parhaita mahdollisia peliesityksiä – Wild Rift Esports tarjoaa jokaiselle jotakin.

EMEA:n kauden 1 kilpailu huipentuu toukokuussa 2022, ja EMEA:n mestari kruunataan sunnuntaina 8. toukokuuta.

Mitkä joukkueet kilpailevat?

Kuusi joukkuetta osallistuu suureen loppuotteluun. Viisi joukkuetta on jo karsinnoissa:

Game-Lord (WREC EU Champion)

NASR Esports (WRREC TR Champion)

Rix.GG (WREC EU LCQ)

Team Queso (WREC EU LCQ)

Parla Esports (WREC TR LCQ)

Toinen alla olevista joukkueista täydentää pelaajaluettelon. Nämä kaksi joukkuetta kilpailevat pudotuspelissä kuuden viimeisen joukkueen ratkaisemiseksi.

Formulation Gaming

Unicorns of Love

Game-Lord ja NASR Esports lähtevät turnaukseen niukkoina suosikkeina Euroopan ja Turkin lohkojen voittajina. Sekä Parla Esports että Rix.gg olivat kuitenkin myös finalisteja kummassakin kilpailussa (Rix.gg voitti Game-Lordin ensimmäisessä finaalissa), joten näiden joukkueiden kohtaamisesta on odotettavissa jännittävä ottelu. Play-In-kilpailun voittajina tulevat Formulation Gaming ja Unicorns of Love ovat tämänhetkisiä altavastaajia – mutta heitä ei todellakaan pidä aliarvioida!

Missä ja milloin fanit voivat seurata?

Fanit voivat seurata suoraa lähetystä Twitchissä englanniksi, espanjaksi, ja turkiksi tai YouTubesta täältä.

Fanit voivat myös seurata yhteislähetyksiä, joita isännöivät muutamat suurimmista  EMEA-alueen Wild Rift -tekijöistä 10 eri kielellä Twitchissä.

Ottelut järjestetään torstain 5. toukokuuta ja sunnuntain 8. toukokuuta välisenä aikana, alkaen Unicorns of Loven ja Formulation Gamingin välisestä Play-In-ottelusta ja siirtyen myöhemmin samana päivänä alkaviin ryhmävaiheen otteluihin. Puolivälierät ja finaali pelataan lauantaina 7. ja sunnuntaina 8. toukokuuta. Katso otteluiden täydellinen aikataulu täältä: https://www.wildriftemea.com


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Suomen Urheiluliitto ja SEUL yhteistyöhön

Suomen Urheiluliitto (sul) ja Suomen elektroninen urheiluliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen ja Ruotsin välinen e-urheilun maaottelu tullaan jatkossa ottelemaan yleisurheilun Ruotsi-ottelun yhteydessä. Yleisurheilun ja e-urheilun Ruotsi-ottelut tullaan ottelemaan Olympiastadionilla 2024.

DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle

Vuonna 2017 lanseerattu DNA TV Hubi vei monessa kodissa sarjojen, elokuvien ja muiden ohjelmien katsomisen älytelevisio aikaan. Nyt markkinoille tuleva toisen sukupolven DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle, sillä laitteen suorituskykyä on parannettu roimasti. Keskusmuistin määrää on nostettu kahdesta gigasta kolmeen ja pienempiin kuoriin on saatu mahtumaan tuplamäärä sisäistä muistia. Ilman ulkoisia laajennuksia laitteelle voi tallentaa ohjelmia ja applikaatioita nyt 16 gigan verran.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Leave a Reply