PUBG mobile ja Bentley motors ilmoittavat yhteistyöstä

PUBG MOBILE, yksi maailman suosituimmista mobiilipeleistä, on ilmoittanut yhteistyöstä ylellisen autonvalmistajan Bentley Motorsin kanssa. Tämä kumppanuus tuo neljä ikonista Bentley-mallia peliin: Bentayga Azure, Flying Spur Mulliner, Continental GT Convertible Mulliner ja Batur. Yhteistyö kestää tästä päivästä 12. toukokuuta asti.

Bentleyn historia ulottuu vuoteen 1919. Tunnettu tarkasta insinööritaidosta, ylellisyydestä ja suorituskyvystä, Bentley on säilyttänyt paikkansa luksusautojen huipulla. Heidän mallistonsa kattaa hienostuneet gran turismo -autot, sedanit ja SUV:t. Bentley jatkaa innovaatioiden rajapintojen laajentamista samalla, kun se pitää kiinni käsityötaidosta ja eleganssista.

Uudet Bentley-mallit PUBG MOBILEssa

PUBG MOBILEn pelaajat voivat nyt lisätä ripauksen ylellisyyttä taistelukentille näiden neljän Bentley-mallin myötä. Bentley Bentayga Azure on suunniteltu edustamaan mukavuutta ja hyvinvointia, kun taas Bentley Flying Spur Mulliner on arkkityyppinen luksussedan. Bentley Continental GTC Mulliner yhdistää suorituskyvyn, käsityötaidon ja tyylin. Lisäksi pelaajat voivat kokea Bentley Baturin, joka on Bentleyn koskaan valmistama tehokkain tuotantoauto.

Nämä yhteistyömallit voi käyttää neljässä pelin ajoneuvotyypissä: UAZ, Dacia, Coupe RB ja Mirado. Lisäksi PUBG MOBILEn pelaajat voivat koristautua Bentley-koristeilla ja -laskuvarjoilla.

Palkinnot ja keräily

PUBG MOBILEn ajoneuvokeräilyjärjestelmän osana pelaajat voivat kerätä Bentley-malleja ja avata sitä kautta pelin sisäisiä palkintoja. Pelaajat voivat kokea valikoituja palkintoja etukäteen lukitsemalla ne UC:n yksittäisellä kulutuksella, ja UC:n palautus on saatavilla tietyissä kokoelmissa.

Vincent Wang, Tencent Gamesin PUBG MOBILEn julkaisupäällikkö, kommentoi yhteistyötä: “PUBG MOBILEn ja Bentleyn yhteistyö yhdistää taistelukenttien jännityksen ylellisyyden viehätykseen. Tuomalla ikoniset Bentley-mallit PUBG MOBILEen, pyrimme siirtämään pelaajat jännittävään maailmaan, jossa tyyli kohtaa strategian.”

PUBG MOBILEn taustaa

PUBG MOBILE perustuu PUBG: BATTLEGROUNDS -ilmiöön, joka valloitti vuonna 2017 interaktiivisen viihteen maailman. Jopa 100 pelaajaa hyppää laskuvarjolla syrjäiselle saarelle taistellakseen voittajasta kaikki -tilassa. Pelaajien on löydettävä ja kerättävä omat aseensa, ajoneuvonsa ja tarvikkeensa, ja voitettava jokainen pelaaja visuaalisesti ja taktisesti rikkaassa taistelukentässä, joka pakottaa pelaajat kutistuvaan pelialueeseen.

Lisätietoja saat PUBG MOBILEn virallisilta somekanavilta Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Bentley motorsista

Bentley Motors on maailman himotuin ylellinen automerkki. Yhtiön pääkonttori Crewessa kattaa kaikki toiminnot, mukaan lukien suunnittelun, tutkimuksen ja kehityksen, insinöörityön, Mullinerin ja yhtiön viiden mallisarjan tuotannon. Bentley yhdistää hienon käsityötaiton, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle, insinööritaidon ja huipputeknologian ainutlaatuisella tavalla. Bentley työllistää noin 4 000 ihmistä Crewessa.

Lue myös: Kuka soitti (diginyt.fi)

Leave a Reply