Yes! on aika lähteä peliin: Nicki Minaj on saapunut Call of Dutyyn

Yhden pelimaailman suurimmista lisäyksistä vuonna 2023 odotus on viimein päättynyt. Barbz, iloitkaa, kuningattarenne on saapunut Call of Dutyyn.

Nicki Minaj, kirkkaan pinkissä asussaan, laskeutuu tänään Modern Warfare 2:een ja Warzoneen osana hänen operaattoripakettiaan. Hän liittyy Snoop Doggin rinnalle ja pian hänen seuraansa liittyy 21 Savage osana CoD:n juhlintaa hiphopin 50-vuotisjuhlaa viidennellä kaudella. Nicki Minajin operaattoripakettiin kuuluu Nicki, Get Bodied -lopetusliike, The Baddest -suunnitelma Cronen Squallille ja Super Freaky -suunnitelma MX Guardianille, molemmat Pinkfetti-kuolemaefektillä. Paketti sisältää myös Nicki Whip -ajoneuvonahkan, That’s My Ice Cream -aseen tarran, Nice ja Nicki -latausnäytön sekä Ice Cream Nicki -tunnuksen.

Kaiken edellä mainitun voi saada 2,400 CoD-pisteellä, ja hän on saatavilla kaupassa vain rajoitetun ajan. Tuo “Super Bass” taistelukentälle hetkessä, kun tämä paketti on varastossasi.

Mutta älä huoli, sijoituksesi säilyy hyvin ensi vuoteen asti, sillä Nicki ja muut operaattorit siirtyvät Modern Warfare 3:een, kun se julkaistaan 10. marraskuuta.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Leave a Reply