Yes! on aika lähteä peliin: Nicki Minaj on saapunut Call of Dutyyn

Yhden pelimaailman suurimmista lisäyksistä vuonna 2023 odotus on viimein päättynyt. Barbz, iloitkaa, kuningattarenne on saapunut Call of Dutyyn.

Nicki Minaj, kirkkaan pinkissä asussaan, laskeutuu tänään Modern Warfare 2:een ja Warzoneen osana hänen operaattoripakettiaan. Hän liittyy Snoop Doggin rinnalle ja pian hänen seuraansa liittyy 21 Savage osana CoD:n juhlintaa hiphopin 50-vuotisjuhlaa viidennellä kaudella. Nicki Minajin operaattoripakettiin kuuluu Nicki, Get Bodied -lopetusliike, The Baddest -suunnitelma Cronen Squallille ja Super Freaky -suunnitelma MX Guardianille, molemmat Pinkfetti-kuolemaefektillä. Paketti sisältää myös Nicki Whip -ajoneuvonahkan, That’s My Ice Cream -aseen tarran, Nice ja Nicki -latausnäytön sekä Ice Cream Nicki -tunnuksen.

Kaiken edellä mainitun voi saada 2,400 CoD-pisteellä, ja hän on saatavilla kaupassa vain rajoitetun ajan. Tuo “Super Bass” taistelukentälle hetkessä, kun tämä paketti on varastossasi.

Mutta älä huoli, sijoituksesi säilyy hyvin ensi vuoteen asti, sillä Nicki ja muut operaattorit siirtyvät Modern Warfare 3:een, kun se julkaistaan 10. marraskuuta.

Leave a Reply