Pelit ja taktiikat

Mitä peliä itse pelaat? Pelaatko joukkueen kanssa? Oletko löytänyt pelikaverit, joiden kanssa on kiva pelata, mutta olisi vielä kivempaa, jos peli kehittyisi selvästi joukkueellasi eteenpäin?

Monesti tietokonepelit ja niiden pelaaminen on meille pelaajille ajanvietettä. Pelaamme satunnaisesti, mutta voimme pelata paljonkin. Siinä vaiheessa kun pelaamiselle tulee tavoitteellisuutta, ja pelaajana haluaa mennä eteenpäin, huomaa nopeasti että oikealla peliporukalla on suuri merkitys. Joukkuepeleissä harvoin toimii se, että yksi on hyvä ja muut seuraavat. Koko joukkueen tulee pelata yhdessä, yhteisen tavoitteen mukaisesti ja siinä tulevat kuvioihin mukaan taktiikat. Onko sinulla ja omalla tiimilläsi taktiikkapalavereita, oletteko keskustelleet, mitä osa-aluetta pitäisi seuraavaksi kehittää?

Suomiesports.fi haluaa olla tukemassa suomalaisen e-urheilun kehittymistä ja siihen liittyvät myös nämä näkökohdat pelaajien ja joukkueiden kehittämisessä. Samalla kun pelaajat ja tiimit kehittyvät, voivat myös niiden yläpuolella olevat organisaatiot kehittyä. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että keskimääräisen espanjalaisen LoL tiimin taustalla on organisaatio, jonka liikevaihto liikkuu 600-800 tuhannen euron tienoilla. Siis enemmän kuin minkään muun suomalaisen e-urheilu organisaation kuin ENCE:n, ja tämä siis vain Espanjassa.

E-urheilu kehittyy ja kasvaa ympäri Eurooppaa, ja samoin sen on tehtävä Suomessa. Se tarkoittaa entistä enemmän yhteistyötä, mitä on tehty tähän mennessä menestyksekkäästi jo muissa lajeissa, vai miten muka muuten Suomi on EM-kisoissa naisten ja miesten jalkapallossa, tai menestyy hyvin koripallossa Euroopan tasolla ja on maailman huipulla jääkiekossa. Samaa yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan entistä enemmän myös e-urheilun parissa. Se, että meillä on nyt tällä hetkellä ENCE:n tiimi pelaamassa Koreassa isoista palkintorahoista PUBG-pelissä, KOVA:n joukkue Euroopan liigassa League of Legends pelissä ja ENCE ja HAVU sekä KOVA CS:GO turnauksissa antaa meille pohjaa oikeasti kehittää suomalaista e-urheilua, kuten sitä kehitetään jo muissa maissa.

E-urheilu valmentajat esille

Oletko sinä valmentajana omassa porukassasi, vai teetkö sen pelaamisen ohella? Ilmoittaudu meille, me haluamme tietää, miten me voisimme auttaa eri pelien valmentajia. Mitä tarvitaan kehittyäksenne seuraavalle tasolle, mitä Suomesta kenties puuttuu, ja mitä me voisimme tehdä nimenomaan valmennuksen puolella. Kerro meille joko tässä avoimesti, tai laittamalla postia gamer@suomiesports.fi osoitteeseen ja keskustellaan siellä. Tai jos olet Twitter natiivi, ota meihin yhteyttä sitä kautta.

Koulutusta, koulutusta ja vielä enemmän koulutusta

Suomiesports.fi on itsekin kouluttautumassa kansainvälisessä esports koulutuksessa, jossa käsitellään ja opiskellaan nimenomaan e-urheilun ekosysteemin kehittämistä, missä pääkohtina ovat niin pelaajien kehittyminen kuin itse organisaatioiden kehittyminen ja koko alan paremmin esille tuleminen potentiaalisten sponsoreiden kanssa. Me haluaisimme mm. että suomalaiset e-urheilun organisaatiot laittaisivat meille tiedoksi kun ja jos he tekevät uusia sponsorisopimuksi, me mielellämme julkaisemme tällaisia uutisia, sillä ne antavat uskoa kaikille niille organisaatioille, jotka tuskastelevat kenties rahanpuutteen edessä. Onnistumiset palvelevat tulevia onnistumisia – joten tässä pieni haaste kaikille suomalaisille e-urheilun organisaatioille.

Tehkää niitä pr-tiedotteita ja kertokaa meidän kauttamme muille, kuinka hyvin teillä menee – suomalaisen e-urheilun pitää olla ylpeä siitä, mitä saamma aikaiseksi ja sitä kautta pääsemme kasvamaan muiden lajien puristuksessa.

Taktiikkatipsejä

Ja jos haluat oikeasti auttaa kehittämään niitä alemman tason pelaajia ja joukkueita, jotka tällä hetkellä ovat vasta muotoutumassa, laita meille linkkejä vihjeisiin, joita olet tehnyt – tai laita meille suoraan omia vinkkejä nuorille ja uusille pelaajille, ei välitä mitä peliä pelaat – kunhan se on kilpailullista, ja oma vinkkisi auttaa pelaajia kehittymään.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply