Monopoly Madness

Dinosaurukset ryntäävät Monopoly-lautapelin kentille metkut mielessään

Vauhdikasta, värikästä ja sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettua koko perheen hupailupeliä on laajennettu hauskalla lisäosalla. Se tuo mukanaan esihistorialliset söpöt eläimet, kuten dinosaurukset ja aikakauden muut aikalaiselikot. Samalla lisäosa uudistaa suosittuun Monopoly -lautapeliin perustuvaa pelimekaniikkaa hauskalla tavalla.

Pelissä ollaan viidakkomaisemissa ja pelaajan tulee kerätä hieman poikkeuksellisia raaka-aineita omaisuutta kartuttaakseen. Rahan lisäksi tarvitaan laavaa ja luita, joilla sekä hankitaan että kohennetaan omistuskohteita. Kisa vauraudesta muita pelaajia vastaan on touhukasta ja reipastempoista.

Pelaaja voi kerätä yhteismaa-arkuista uusia voimatehosteita itselleen, ajaa vaikkapa ankylosauruksen tuhoamaan kilpakumppanin rakennuksia tai heittää toisia lihansyöjäkasveilla. Vaaroja ja uhkia vaanii kaikkialla, sillä esimerkiksi raptorit ja tyrannosaurukset saattavat ilmestyä pelaajien riesaksi kesken bisnesten.

Uudenlaisten esihistoriallisten kenttien ja eläinten ohella lisäosa sisältää kaksi uutta pelihahmoa, luolapojan ja dodolinnun. Lisäksi lisäosa sisältää kaksi uutta puettavaa virtuaalihattua.

Dino City -lisäosaa voi pelata joko verkossa muita pelaajia vastaan tai yksin tekoälyohjattujen vastapelaajien kanssa.

Uuden lisäosan lisäksi MONOPOLY Madness on nyt koepelattavissa ilmaisena demoversiona. Demoversiossa pelaaja pääsee valitsemaan yhden kymmenestä hahmosta, joilla voidaan kokea sekä pelin opetusosio että tarinapelitila. Koko peli kattaa peräti 20 eri hahmoa, enemmän pelikenttiä ja myös hauskan verkkopelitilan.


Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi

Leave a Reply