Taiwanilaiset seniorit taistelivat League Of Legends -turnauksessa- sanovat, että pelaaminen on hyväksi aivoille

Taiwanilaiset 62–69-vuotiaat seniorit osallistuivat League Of Legendsin esports-turnaukseen

Kun ajattelemme esports-pelaajia, nuoremmat yksilöt tulevat yleensä mieleen.

Useimmat meistä eivät kuvittelisi hopeatukkaisia eläkeläisiä, joilla on suuret pelikuulokkeet ja erittäin keskittyneet ilmeet tietokoneiden edessä. Mutta juuri tämä oli kohtaus äskettäisessä League of Legends -turnauksessa Taiwanissa.

Lähde: AP Photo AP Newsin kautta

Todistamalla, että ikä on vain numero, ryhmä 60-vuotiaita iäkkäitä pelaajia osallistui videopeliturnaukseen yliopistossa. Vaikka he eivät voittaneet kilpailua, he varmasti voittivat verkkokäyttäjien sydämet, joista monet sanoivat, että he voivat vihdoin käyttää lausetta: “Jopa isoäitini voi pelata paremmin kuin sinä.”

65-vuotias League of Legends -pelaaja sanoo, että pelaaminen on hyväksi terveydelle

Lauantaina (17. joulukuuta) Hungkuang Evergreen Gaming, iäkkäiden esports-pelaajien joukkue, taisteli sen League of Legends -turnauksessa Taichungin Hungkuangin yliopistossa. Nuorin jäsen on 62-vuotias ja vanhin 69-vuotias.

AP News kertoo, että tiimin perusti Huang Jianji, yliopiston multimediapelien kehittämisen ja soveltamisen laitoksen johtaja.

Yksi pelaajista, 65-vuotias Chiang Yi-Shu, myönsi, että aluksi hän ei koskaan ajatellut oppia käyttämään tietokonetta, koska hän suosii tosielämän vuorovaikutusta. Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän aloitti pelaamisen.

Hän sanoi:

Tajusin, että se oli hyvä aivoille. Ja erityisesti käsien käyttö, sinulla on oltava kätevyys.

Tutkimukset ovat todellakin osoittaneet, että videopelejä usein pelaavilla on parempi muisti ja impulssinhallinta verrattuna ei-pelaajiin. Se on varmasti kaukana yleisestä oletuksesta – etenkin vanhempien ihmisten keskuudessa – jotka enemmänkin ajattelevat, että pelien pelaaminen voi vain heikentää aivosi.

Harjoittelee pelaamista 5 tuntia viikossa

Rouva Chiangin valmentajan Ego Hsun mukaan iäkäs nainen vietti tunnin matkustamalla kotoaan yliopistoon joka viikko harjoittelemaan ennen turnausta. Hän pelaa noin viisi tuntia viikossa. Vaikka tappaminen on yleistä League of Legendsin kaltaisissa peleissä, Hsu selitti, että he eivät keskity niin paljon tekemään sitä iäkkäiden pelaajien kanssa.

Hän selitti, että hän yrittäisi saada tiimin jäsenet nauttimaan pelistä sen sijaan, että tappaisivat aina hahmonsa.

“Luulen, että hahmon tappaminen koko ajan aiheuttaisi heille masennusta”, Hsu sanoi.

Valitettavasti Hungkuang Evergreen Gaming ei voittanut turnausta. Se on kuitenkin ollut joukkueelle arvokas tilaisuus kokeilla jotain uutta.

Kokemus antoi myös rouva Chiangille mahdollisuuden voittaa tietämättömyytensä tekniikasta.

“Olen elänyt jo jonkin aikaa, eikä minun pitäisi antaa tämän voittaa minua – ja voitin”, hän julisti.

Inspiraatiota meille kaikille

Ikääntyessämme meillä on taipumus olla enemmän tavoissamme ja välttää uusien harrastusten ja aktiviteettien tutkimista.

Rouva Chiang ja hänen joukkuetoverinsa osoittavat kuitenkin, että et voi koskaan olla liian vanha kokeilemaan jotain erilaista, vaikka sitä pidettäisiin epätavallisena ikäryhmällesi.

Toivomme, että Hungkuang Evergreen Gaming jatkaa osallistumistaan useampiin esports-turnauksiin ja toivotamme heille kaikkea hyvää seuraavaan kilpailuunsa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

5G-verkko: Uusi nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko tarjoaa nopeuden, joka on jopa 100 kertaa nopeampi kuin 4G-verkko. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja jakaa tiedostoja nopeammin ja helpommin. 5G myös parantaa puhelinverkkojen kapasiteettia ja vähentää verkkoyhteyksien latenssia, mikä mahdollistaa reaaliaikaiset sovellukset, kuten pelaamisen ja videon suoratoiston.

Hakukoneoptimointi ja Googlen muutokset

Googlen kehittyessä myös hakukoneoptimointi on muuttunut. Aikaisemmin hakukoneoptimointi oli suhteellisen helppoa, ja sillä voitiin parantaa hakukonelistan sijoitusta yksinkertaisilla tekniikoilla, kuten avainsanojen ja linkkien käytöllä. Nykyään hakukoneoptimointi on monimutkaisempaa, sillä Google käyttää monimutkaisia algoritmeja ja tekoälyä, jotka arvioivat sivujen sisältöä monista eri näkökulmista. Tärkeä osa hakukoneoptimointia on nykyään sisällöntuotanto ja sisällön laatu, sillä Google arvostaa sivuja, jotka tarjoavat hyödyllistä ja laadukasta sisältöä käyttäjille.

Leave a Reply