ENCE:n entinen pelaaja Spinx siirtyi Vitalityn kokoonpanoon

ENCE:n entinen pelaaja Spinx siirtyi Vitalityn kokoonpanoon – Misutaaa falconsiin!

Paljon eri kanavissa pyörinyt huhu ENCEn entisestä pelaajasta Lotan “⁠Spinx⁠” Giladinista, että pelaaja olisi siirtymässä Vitalityn kokoonpanoon on vahvistettu. Vitalityn entinen pelaaja Kévin “⁠misutaaa⁠” Rabier siirtyi taas Falcons-joukkueen riveihin.

LUE HLTV:n uutinen: https://www.hltv.org/news/34399/official-vitality-sign-spinx

Vitalityn uusi kokoonpano tulee olemaan seuraava:

France Dan “⁠apEX⁠” Madesclaire
France Mathieu “⁠ZywOo⁠” Herbaut
Denmark Peter “⁠dupreeh⁠” Rasmussen
Denmark Emil “⁠Magisk⁠” Reif
Israel Lotan “⁠Spinx⁠” Giladi

Denmark Danny “⁠zonic⁠” Sørensen (valmentaja)

Lähde / kuva: HLTV.org


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Leave a Reply