Rainbow Six Siege Snow Brawl

Rainbow Six Siege -verkkopelin talviriehassa lumipallot lentelevät

Ubisoft tuo virtuaalisen lumisodan osaksi Rainbow Six Siegen pelimuotoja.

Snow Brawl on rajoitetun ajan pelitapahtuma, jossa pelaajat päästetään nauttimaan lumisista kentistä lipunryöstön parissa. Kolmen viikon mittaisessa talviriehassa pelaajat pyrkivät nappaamaan haltuunsa vastapuolen lipun ja tuomaan sen omaan tukikohtaansa. Onnistuneesta yrityksestä palkitaan pisteellä ja eniten pisteitä viiden minuutin erässä kerännyt tiimi voittaa.

Pelimuodon erikoisuutena on ykkösaseena toimiva loputon lumipallovarasto. Lisävarusteena on juhlateemainen väline, jolla voidaan luoda arvaamattomia tilanteita lumisodan tiimellykseen. Taistelukenttänä toimii Chaletin kartta yöaikaan. Kannetun lipun voi pudottaa ja sen voi myös napata kaadetulta vastapelaajalta. Vapaana olevan lipun voi poimia kuka tahansa pelaajista.

Pelaajien nujertaminen vaatii kolme osumaa lumipallosta, jolloin pelaaja palaa jälleensyntymispisteelle. Tässä pelimuodossa jälleensyntymien määrää ei ole rajoitettu, joten takaisin kentälle pääsee koko pelin keston ajan. Kentältä löytyy myös poimittavia tehosteita, kuten lisänopeus, parempi tulinopeus, erikoisammukset ja terveyttä palauttava paketti. Tällä kertaa Snow Brawl -pelimuodossa on mukana 12 eri operaattoria, joita ovat Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn, Ash, Blackbeard, Montagne ja Osa.

Snow Brawl -keräilyesineitä on mukana kaikkiaan 45 erilaista. Valikoimaan kuuluvat erilaiset univormut, päähineet ja asepinnoitteet sekä erilaiset operaattorikuvakkeet. Lisäksi pelimuoto tuo tarjolle Snowflake Bundle -paketin, joka sisältää nimikkoasepinnoitteen, yleisen kiinnityspinnoitteen, asekoristeen ja taustakuvan. Kaikki Snow Brawl -varusteet ovat ostettavissa pelin sisäisestä verkkokaupasta. Pelin lumisota tapahtuman aikana kirjautuneet saavat yhden ilmaisen keräilypaketin, jonka lisäksi lisäpaketteja on saatavilla viikkohaasteita suorittamalla.


Uutisia e-urheilusta, peleistä ja pelaamisesta englanniksi

Jos sinua kiinnostaa uutiset englanniksi, niin suuntaa pro esports sivustolle lukemaan uutisia.

Leave a Reply