Älä kiusaa pelatessa!

Lähde tekemään hyvää meidän kanssamme. SuomieSports.fi on sivusto, joka tekee omaa työtään suomalaisen kilpapelaamisen kehittymisen puolesta. Uutisoimme mitä pelien ympärillä tapahtuu ja haluamme olla mukana myös vaikuttamassa miten pelejä pelataan.

Olemme aiemmin julkaisseet mm.

Mitä seuraavaksi?

Seuraavaksi haluaisimme kerätä Älä kiusaa- viestin videomuodossa ja pyydämme sinua mukaan. Saamalla mahdollisimman monta suomalaisten nuorten tuntemaa some-henkilöä mukaan, saamme enemmän huomiota asialle: älä kiusaa pelatessa.

Pelaaminen on kivaa kaikenikäisille, ja se on kivaa niin yksin kuin porukassa. Aina ei voi kuitenkaan voittaa, mutta se ei tarkoita, että vastustajaa tai pelikaveria pitäisi alkaa haukkua ja nimitellä pelin aikana tai pelin jälkeen. Älä kiusaa pelatessa on osa pelialan NonToxic-tavoitteita, lähde meidän mukaamme, ja laitetaan viestiä menemään kaikkiin kanaviin!

Tee meille pieni videopätkä, jossa tuot oman äänesi ja mietteesi pelaamisesta ja kiusaamisesta. Me keräämme viestit yhteen ja julkaisemme eri kanavissamme viestin.

Lähde mukaan tekemään yhdessä hyvää!


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Leave a Reply