Elias “Jamppi” Olkkonen Team Liquidin väreihin

Niinhän siinä sitten kävi, kuten kaikki etukäteen arvelivat, Elias “Jamppi” Olkkoselle tehtiin tilaa Team Liquidissa ja suomalainen siirtyi joukkueen rosteriin.

Team Liquid rosteri on siis nyt tällainen:

soulcasDom Sulcas2020-08-07
KryptixJames Affleck2020-08-07
L1NKTravis Mendoza2020-08-07
ScreaMAdil Benrlitom2020-08-07
JamppiElias Olkkonen2021-02-25
Sliggy (Coach)Connor Blomfield2020-08-07

Team Liquid perustettiin jo reilut 20 vuotta sitten Alankomaissa pelaamaan Brood War peliä. Sitten joukkue siirtyi StarCraft II:een ollen siinä pelissä yksi parhaista Korean ulkopuolisista joukkueista. Valorant tiimin Team Liquid aloitti elokuussa 2020.

Tänä vuonna Team Liquid on selvinnyt ok perustason otteluistaan, mutta jokainen karsintasarjojen jälkeinen koitos on koitunut kohtaloksi. FPX voitti helmikuun alussa VCT2021:ssa samoin kuin pari viikkoa sitten tuli turpiin Alliancelle 1-2, ennen näitä 2-3 tappio Red Bullin turnauksessa G2:lle.

Tämän hetken Euroopan Valorant ranking listalla joukkue on sijalla seitsemän. Edellä ovat ranking järjestyksessä: G2, Team Heretics, FPX, Fnatic, NiP sekä forZe. Näistä Team Heretics ja forZe ovat kuuden voiton putkessa ja FPX sekä NiP peräti seitsemän voiton putkessa!

Valorant Eurooppa

Aaro “hoody” Peltokankaan Vodafone Giants on saman listan sijaluvulla 19, 25 voitolla ja 10 tappiolla, kun vastaavat luvut Team Liquidilla on 49-16 ja ykkösenä olevalla G2 Esportsilla 50-4 ja kakkosena nousussa olevalla Team Hereticsillä 42-2!!!

Miten Jamppi tulee auttamaan Team Liquidia nähdään sitten tulevien otteluiden aikana, pidämme teidät ajan tasalla pelien edetessä.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Leave a Reply