A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai huikean esittelyvideon

A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai huikean esittelyvideon

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai eilisiltaisessa Xbox & Bethesda Showcase -esittelytilaisuudessa uuden esittelyvideon, jossa esitellään pelin mekaniikkaa ja huikean kaunista grafiikkaa.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistava A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuoden 2022 aikana.

Pelin ikäraja on PEGI 18.

KATSO ESITTELYVIDEO ALTA

Leave a Reply