Tutkimuksen mukaan 59% naispelaajista salaa sukupuolensa pelatessaan

Miksi on yhä niin pelaamisen parissa, että naiset ja tytöt eivät voi vain pelata, aivan kuten miehet ja pojatkin? Miksi pelialustoilla on niin helppoa alkaa huutaa sukupuoleen liittyviä herjauksia, tai miksi yleensäkään ajatellaan, että naiset olisivat huonompia pelaamaan? Taustalla on varmasti monia syitä ja juonteita, mutta tosiasia on, että aiemmin pelaaminen on ollut enemmän poikien harrastus, mutta vähitellen tytöt ja naiset ovat tavoittaneet pelaajamäärissä vastakkaisen sukupuolen, ja itseasiassa mobiilipeleissä naiset ovat jo enemmistö useissa maissa.

Reach3 ja Lenovo tutkivat pelaamista ja julkaisivat pari päivää sitten tutkimuksen, johon osallistui 900 naispelaajaa USA:sta, Saksasta ja Kiinasta. Tutkimuksessa keskityttiin pelaajien tapoihin ja siihen, miten naisiin suhtaudutaan peleissä.

Eräskin pelaaja kertoi aina esiintyvänsä miehenä ja pelaavansa mieshahmoa. Hän sanoin heidän “piiloutuvan” koska eivät halua, että miehet alkavat kesken pelin flirttailla tai lähettää heidän kuviaan tai häiritseviä seksistiä viestejä.

Näistä 900 pelaajasta jopa 77 % kertoi kokeneensa sukupuoleen liittyvää häirintää pelatessa, kommenteista 70% liittyy taitoihin ja jopa 44% kertoi saaneensa kysymyksiä ja ehdotuksia deittailuun liittyen.

Vaikka naispelaajat antoivat paljon huonoa palautetta kanssakilpailijoilla, pelien kehittäjät saivat paljon myönteistä palautetta.

80% naisista oli iloinen naishahmoista peleissä näissä ns. AAA peleissä ja jopa 91% oli iloinen indie peligenren naishahmoista.

Naiset kuitenkin toivoivat jopa 71% että naisia olisi enemmän esillä pelien mainoksissa ja pelien voice-over tehtävissä!

Tutkimuksen pelaajista 88% pelasi kilpailullisia pelejä, 75% pelasi ns action/survival pelejä ja 66% ammuntapelejä.

Jopa 61% vastaajista toivon näkevänsä pelkästään naisille tarkoitettuja turnauksia.

Jos sinä olet poika/mies, miten itse suhtaudut naispelaajiin?

Orginaali: https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-05-19-survey-says-59-percent-of-women-hide-gender-to-avoid-harassment-while-gaming-online


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Leave a Reply