a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Kesäkuun arvonnassa erikoisempi palkinto: peliohjainkaulakoru

Kirkkonummelta löytyy pieni, paikallinen koruliike, jolla on omaa korutuotantoa. Kymmeniä vuosia toiminut koruliike on nyt uutuutena tuonut markkinoille korusarjan, missä yksi koruista on pelaajille suunnattu peliohjain kaulakoru – ja tämä koru on nyt kesäkuussa tulossa palkinnoksi kesäkuun kuukausikilpailuumme.

Idea peliohjain korusta tuli RMV-Korujen Renni Valkeiselle jo jokin aikaa sitten, ja vähitellen 3D-suunnittelun ja koeversioiden kautta päästiin maaliin ja markkinoille tuli kolme eri näköistä riipusta.

Peliohjain eli Gamepad riipuksen kanssa samalla tulivat myyntiin myös Bitcoin sekä Korona-riipukset. Tuotteesta on nyt kesäkuussa saatavilla RMV-korujen verkkokaupasta kotiin tilattuna ALE-hintaan Suomiesports.fi vierailijoille: https://www.rmv-korut.fi/tuoteryhma/1581591

Kesäkuun kilpailuun palkinnoksi tulee korun kullattu hopeinen malli, jonka saimme meille eilen odottamaan tulevaa voittajaa. Jos haluat käyttää hyväksesi RMV-Korujen tarjoaman edun -10% kesäkuun loppuun mennessä, saat sen kesäkuussa koodilla esports10 (ps. alekoodi toimii jo)

Leave a Reply