Riot Gamesilta turnaus Wild Riftille

Riot Games on julkaissut tuovansa eurheilun ammattilaiskentille League of Legends mobiilipelin Wild Riftin Origin Series turnauksen. Tämä Origin Series turnauksessa on mukana pelaajia Euroopasta, Itä-Euroopasta eli CIS maista, Turkista, Lähi-Idästä sekä Pohjois-Amerikasta – näiden alueiden parhaat kamppailevat paikasta elokuun turnaukseen, missä jaossa 300 000 euron palkintopotti!

Tämä Origin Series on vastaus Riot Gamesin maaliskuun ilmoitukseen tuoda Wild Riftiin alueellisia turnauksia. Pienempiä alueellisia turnauksia tullaan pitämään koko kesä ja offline finalit sitten syyskuussa 2021.

Wild Riftin Euroopan pomo Hans Christien Duerr on kommentoinut että Riot Games on innoissaan saadessaan League of Legends:Wild Riftin kilpapelaamisen käyntiin Euroopassa ja näillä muilla alueilla.

Pelin ilmestyttyä tämän vuoden alussa on Wild Rift turnauksia ollut jo tasaiseen tahtiin, mutta tämä Origin Series on ensimmäinen virallinen Riot Games turnaus Euroopassa. Huomiomimisen arvoista on myös se, että Wild Rift on myös tämän vuoden ESL Premiership peli!

Leave a Reply