Tuomioistuin määräsi miljoonasakot Call of Duty cheat-tekijöille

Kaksi koodaria, jotka olivat Call of Duty EngineOwning cheatien takana ovat saaneet tuntuvat sakot myös muista cheateistä, joita he ovat koodanneet muihinkin Activision-Blizzard peleihin, kuten Warzone 2:een. Manuel Santiago ja Ingacio Gayduchenko joutuvat maksamaan toinen miljoona ja toinen kaksi miljoonaa dollaria Activisionille.
Tuomiossa kerrotaan lisäksi, että toinen tekijöistä on nyt kielletty koodaamaan mitään cheattejä, tai myymään mitään vastaavaa yleisölle ja tuomiossa mainittiin nimenomaan Call of Duty pelit kuten Vanguard, Warzone Caldera ja Warzone 2.

Ei ole varmaa, kuinka paljon Engine Owning itseasiassa on ansainnut koodien myynnillä vuosien varrella, mutta myynnissä on ollut mm. walhackejä sekä aimbotteja, ja erilaisia muita apuvälineitä peliin. Viimeisen saatavilla ollut koodi oli tehty Warzone 2:een ja sillä sai yhdellä klikkauksella koko pelin lobby-huoneen crashään.

Warzonen suhteen pelaajatkin tietävät, että pelissä on cheat-pelaajia mukana, koska avoimena pelattavissa oleva peli oikeasti jopa “kutsuu” näitä apukoodeilla pelaavia pelaajia. Activision on ottanyt käyttöön RICOCHET Anti-Cheat systeemin, mutta se ei ole 100% toimiva. Tällä hetkellä suurin ongelma lieneenkin näiden koodareiden kanssa CoD Modern Warfare 2:n uusi ranked-pelimuoto.


Muuta pientä luettavaa:

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply