Tuomioistuin määräsi miljoonasakot Call of Duty cheat-tekijöille

Kaksi koodaria, jotka olivat Call of Duty EngineOwning cheatien takana ovat saaneet tuntuvat sakot myös muista cheateistä, joita he ovat koodanneet muihinkin Activision-Blizzard peleihin, kuten Warzone 2:een. Manuel Santiago ja Ingacio Gayduchenko joutuvat maksamaan toinen miljoona ja toinen kaksi miljoonaa dollaria Activisionille.
Tuomiossa kerrotaan lisäksi, että toinen tekijöistä on nyt kielletty koodaamaan mitään cheattejä, tai myymään mitään vastaavaa yleisölle ja tuomiossa mainittiin nimenomaan Call of Duty pelit kuten Vanguard, Warzone Caldera ja Warzone 2.

Ei ole varmaa, kuinka paljon Engine Owning itseasiassa on ansainnut koodien myynnillä vuosien varrella, mutta myynnissä on ollut mm. walhackejä sekä aimbotteja, ja erilaisia muita apuvälineitä peliin. Viimeisen saatavilla ollut koodi oli tehty Warzone 2:een ja sillä sai yhdellä klikkauksella koko pelin lobby-huoneen crashään.

Warzonen suhteen pelaajatkin tietävät, että pelissä on cheat-pelaajia mukana, koska avoimena pelattavissa oleva peli oikeasti jopa “kutsuu” näitä apukoodeilla pelaavia pelaajia. Activision on ottanyt käyttöön RICOCHET Anti-Cheat systeemin, mutta se ei ole 100% toimiva. Tällä hetkellä suurin ongelma lieneenkin näiden koodareiden kanssa CoD Modern Warfare 2:n uusi ranked-pelimuoto.


Tutustu Milkwaukeen valimoimaan ja löydä oikeat työkalut työmaalle

Tutustu Milwaukee valikoimaan Motoralin sivustolta.

Leave a Reply