Historiallinen NHL 23 Maailman Finaalit pelataan Assemblyilla – Näe huippupelaajat livenä!

Historiallinen NHL 23 Maailman Finaalit pelataan Assemblyilla – Näe huippupelaajat livenä!

Helsinki: Assemblyilla tehdään helmikuun 25. päivä NHL esports historiaa, kun Eurooppalainen huippujoukkue kohtaa Pohjois-Amerikkalaisen huippujoukkueen samalla lavalla ensimmäistä kertaa lajin historiassa. Panokset ovat äärimmäisen kovat, sillä jaossa on Maailman Finaalissa mestaruuden lisäksi 6000 € palkintopotti. Yhdistettynä joukkueiden kansallisissa liigoissaan jo voittamiin palkintorahoihin, jaossa on yhteensä 14 000 €.

Maailman finaalit ovat kuuluneet jo monen vuoden ajan unelmiimme ja niiden järjestäminen on useasta eri syystä osoittautunut haastavaksi. On mahtavaa vihdoin saada tämä unelma realisoitua ja nimemme NHL esports historiaan suunnannäyttäjinä tämän saralla.

Kenneth Lehtinen, SportsGamer operatiivinen johtaja

NHL 23 Maailman Finaalit ovat historiallinen ja lajin kannalta käänteentekevä tapahtuma, ja jännitys on tiivistynyt pitkin talvea. Maailman Finaalissa mittelevät joukkueet ovat kansallisten sarjojensa mestareita European Championship Leaguen (ECL) ja North American Championship Leaguen (NACL) osalta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Maailman Finaalit voittava joukkue tulee olemaan maailman paras NHL 23 6v6 joukkue kyseisellä hetkellä.

Atlantin toiselta puolen saapuu NACL mestarijoukkue Entourage, joka Finaalisarjassa onnistui ylivoimaisesti kaatamaan toisen huippujoukkueen, nimeltään Scary Hours.

Pohjois-Amerikan mestarit joutuvat vielä hetken jännittämään Maailman Finaaleissa vastaan asettuvaa vastustajaansa, sillä ECL mestaruus ratkaistaan vasta päivää ennen samaisella lavalla Frölunda HC:n ja Tunnel Visionin välillä.

Tapahtumaa on mahdollista seurata paikan päällä Helsingin Messukeskuksessa ja lippuja, sekä lisätietoa on saatavilla osoitteessa assembly.org. Finaalit lähetetään myös kokonaisuudessaan SportsGamerGG Twitch-kanavalla, alkaen kello 19:30 sekä perjantaina 24.2, että lauantaina 25.2.

Tietoa SportsGamerista

SportsGamer.GG on kansainvälisessä kilpapelaamisessa paikkansa vakiinnuttanut yhteisö ja alusta, joka toteuttaa asiakkailleen turnauksia, liigoja ja tapahtumia avaimet

käteen-periaatteella. Tulevaisuuden tavoitteisiin kuuluu yhteisön kasvattaminen, sekä jatkuva kehitys yhteistyökumppanien kanssa esportsin aallonharjalla. Ajankohtaisin tieto sarjojen etenemisestä on saatavilla osoitteessa SportsGamer.GG tai sportsgamerin someissa! Twitter, Instagram, Facebook, TikTok.

Tietoa ECL:stä

ECL on Eurooppalaisen NHL kilpapelaamisen kruununjalokivi – liiga, jossa Euroopan

parhaimmisto kilpailee toisiansa vastaan sekä EASHL (6v6), että Online Versus

(1v1)-pelimuodoille omistetuissa sarjoissa panoksena huikeat rahasummat sekä Euroopan mestaruustittelit. ECL 6v6 tarjoaa tällä hetkellä viisi eri divisioonaa, joten sopivan kilpailutaso löytyy jokaiselle riippumatta kokemuksesta tai taitotasosta!

Tietoa NACL:stä

NACL on Pohjois-Amerikkalainen vastine jo pitkään pyörineelle ECL:lle. Pohjois-Amerikan liigalla on jo kaksi kautta takanaan, ja pienen tauon jälkeen nyt on aika palata uudelle mantereelle paremmalla tuotteella kuin aikaisemmin. NACL tarjoaa 6v6-pelimuodon sarjat sekä Xbox, että PlayStation-pelaajille, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua.

Leave a Reply