Image Alt

SuomieSports.fi

Totta vai tarua: Jamppi @TeamLiquid Valorant

Jamppi kuva (c) ENCE

On ollut jo pidempään tiedossa, ettei VAC bannin saanut Jamppi pelaa jatkossa CS:GO peliä ammattitasolla tulevaisuudessa. Nuori mies on itse omalla Twitter seinällään avoimesti kertonut hakevansa pelipaikkaa nimenomaan Valorant-pelin parista, mitä Jamppi on viime aikoina pelannutkin ahkerasti.

Elias “Jamppi” Olkkonen on yksi suomalaisen e-urheilu scenen seuratuimpia henkilöitä. Ei ainoastaan kykyjensä tai nuoren ikänsä kautta, mutta myös taistelustaan Valven kanssa. Nuorena pelaajan tehty virhe maksoi maltaita, mutta onneksi tarjolla on CS:GO tyylisiä kilpailullisia pelejä, joita voi ammattilaisena pelata. Varsinkin kun viimeiset pari päivää Jampin nimi on liitetty todella vahvasti Team Liquidin Valorant joukkueeseen. Varsinkin kun Team Liquid antoi ec1s:llä lähtöpassit, ja näin rosterissa olisi tilaa.

E-urheilua käsittelevät kansainväliset sivustotkin ovat nostaneet Jampin ja Team Liquidin viime päivinä otsikoihin ja kaikki vain odottelevat pelaajat ja tiimin virallista ilmoitusta. Jamppi ei suinkaan ole nimittäin ainoa CS:GO pelaaja, joka on siirtynyt Valorant-pelin pariin, ja jatkoa on luvassa. Onko Jampista kuitenkaan ottamaa Team Liquiden IGL:n Adam “ec1s” Ecclesin tehtävät joukkueessa?

Alaa seuraava toimittaja Arran “Halo” Spake kertoi Team Liquidin etsivän uutta pelijohtajaa, koska joukkueen esitykset eivät ole olleet tarpeeksi hyviä. Joukkue ei ole pärjännyt päävastustajilleen G2, Heretics tai FPX ja jotain on tehtävä. Nyt IGL on saanut potkut ja on vain kysymys päivästä tai kahdesta kun saamme tietää, miten Team Liquid jatkaa. Voi tietenkin olla, että rosterin nykyinen Adil ScreaM” Benrlitom ottaa IGL tehtävän itselleen.

Jos Jamppi saa paikan, on se selkeä nousu edellisestä työpaikasta ja samalla ensimmäinen ammattisoppari Valorant-pelin parissa.

Leave a Reply