Tässä ovat vuoden 2023 League MSI -turnauksen kaaviolohkojen tulokset

 Photo by Lee Aiksoon via Riot Games

Vuoden 2023 League of Legends Mid-Season Invitational -turnauksen joukkueet on nyt määritelty, ja edustajat on arvottu vastaamaan ensimmäisen kierroksen otteluitaan. Tällä kaudella MSI-turnaus muuttuu huomattavasti aikaisemmasta, sillä turnaus jaetaan kahteen vaiheeseen: Play-in vaiheeseen ja Kaaviokierros vaiheeseen. Tämä uusi muoto poistaa “Rumble-vaiheen” ja mahdollistaa enemmän sarjoja pääsarjan edustajien ja pienempien alueiden edustajien välillä, erityisesti turnauksen varhaisissa vaiheissa.

Lisäksi MSI-turnauksen kenttä on laajentunut sisältämään kaksi parasta joukkuetta jokaisesta ammattimaisen LoL:n neljästä suuresta alueesta, sen sijaan että se aiemmin isännöi vain niiden mestareita. LEC:n, LCS:n, LCK:n ja LPL:n kärkisijoitetut joukkueet asetetaan suoraan turnauksen kaaviokierrokselle. LCK lähettää myös toiseksi sijoitetun joukkueensa Kaaviokierros-vaiheeseen.

Turnaus on myös laajentanut muotoaan kaksinkertaisen pudotuspelejärjestelmän sisällyttämiseksi, mikä tarkoittaa, että tapahtuman aikana pelataan enemmän otteluita. Play-in-vaihe jaetaan kahteen erilliseen kaavioon, joissa joukkueet suurilta ja pieniltä alueilta kilpailevat paikasta MSI-kaaviossa. Tässä on, miten kahdeksan play-in-joukkuetta arvottiin.

MSI Play-in Bracket A ottelut

Copy codeGolden Guardians vs. GAM Esports
Bilibili Gaming vs. Movistar Rainbow7

MSI Play-in Bracket B ottelut

Copy codePSG Talon vs. DetonatioN FocusMe
G2 Esports vs. LOUD

Play-in-vaiheen päätyttyä MSI Kaaviokierros-vaihe alkaa, jossa jäljellä olevat joukkueet – JD Gaming, Cloud9, MAD Lions, Gen.G ja T1 – odottavat kolmea joukkuetta, jotka etenevät Play-ins-vaiheesta.

Vuoden 2023 Mid-Season Invitational -turnaus alkaa 2. toukokuuta, ja turnauksen Kaaviokierros-vaihe alkaa 9. toukokuuta.

JD Gaming (LPL ykkönen)

Viime vuoden Maailmanmestaruuskilpailuissa yhden ottelusarjan päässä kansainvälisestä finaaliesiintymisestä ollut JDG on palannut kovalla vimmalla. Joukkue oli ensimmäinen, joka varmisti paikkansa MSI-turnauksessa Kiinan edustajana 9. huhtikuuta. He edustavat aluetta sen ykkössiemenenä MSI-turnauksessa.

Bilibili Gaming (LPL kakkonen)

Bilibili Gaming tekee ensimmäisen kansainvälisen esiintymisensä MSI-turnauksessa. Joukkue selviytyi turnaukseen voittamalla Edward Gamingin LPL:n kevätplayoffeissa. Heidän toinen sija kotimaisessa turnauksessa on antanut heille oikeuden edustaa LPL:ää sen toisena siemenenä.

MAD Lions (LEC:n ykkönen)

MAD Lions suoritti uskomattoman nousun LEC:n kevätkauden mestariksi, kruunaten matkansa mestaruuteen käänteisellä sweepillä Team BDS:ää vastaan Grand Finals -ottelussa. Palkintona heidän edustavat liigaa sen ykkössiemenenä MSI-turnauksessa, ja etenevät suoraan turnauksen kaaviokierros-vaiheeseen.

G2 Esports (LEC:n kakkonen)

Aloitettuaan tänä vuonna LEC näki myös joukon suuria muutoksia muotoiluunsa, joista yksi tärkeimmistä oli kauden jakaminen kolmeen osaan. Ensimmäinen niistä, 2023 LEC Winter Split, päättyi 26. helmikuuta G2 Esportsin nopeaan voittoon MAD Lionsia vastaan finaalissa. Tämän seurauksena eurooppalainen suurmestari eteni ensimmäisenä joukkueena MSI 2023:een.

Oletko kiinnostunut muutenkin tietokoneista, laajakaistoista ja vastaavista – haluatko vertaila, onko oma laajakaistasi paras mahdollinen: laajakaistat.fi/


Muuta pientä luettavaa:

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Leave a Reply