Suomalainen Team Vitalityn Call of Duty rosteriin

Suomalainen Call of Duty Warzone -ammattilainen Joni ”Patzukka” Nikkanen on tehnyt ammattilaissopimuksen ja edustaa jatkossa Team Vitalitya. Tämä ranskalainen ykkösorganisaatio on tunnettu erityisesti menestyksestään Counter-Strikessa ja Rocket Leaguessa. Nikkasen lisäksi joukkueeseen kuuluvat latvialainen Henrijs ”Enxiun” Kukulitis ja saksalainen Steve ”Stewo” Fuckner.

Tämä ilmoitus tuo nostalgisia muistoja, sillä Team Vitality aloitti uransa juuri Call of Dutyssa vuonna 2013. Nykyään Team Vitality kilpailee korkeimmalla tasolla ja on muodostanut joukkueen, jonka tavoitteena on saavuttaa menestystä Esports World Cupissa.

Tausta ja saavutukset

Kolmikko on pelannut pitkään yhdessä ja on saavuttanut merkittäviä tuloksia. Vuonna 2022 joukkue ylsi World Series of Warzonen Euroopan-finaaleissa kolmanneksi ja viime vuonna he sijoittuivat neljän parhaan joukkoon ja yhdeksänneksi World Seriesin MM-finaalissa. Nyt he ovat valmiita kilpailemaan maailman huipulla Team Vitalityn väreissä.

Tulevat suurturnaukset

Kansainvälisesti menestynyt trio on päättänyt tehdä vaikutuksen Esports World Cupissa, joka järjestetään 3.–7. heinäkuuta. Joukkue, joka on jo valmiiksi karsittu, pelaa Team Vitalityn väreissä pääasiassa tämän kilpailun aikana sekä World Series of Warzonessa kesän aikana. Tämä kilpailu on vuoden 2024 kilpailukauden maailmanmestaruus, johon kutsutaan vuoden aikana parhaiten menestyneet 34 joukkuetta.

Debyytti Esports World Cupissa

Team Vitalityn uusi Warzone-joukkue tekee debyyttinsä jo viikon päästä Saudi-Arabiassa Esports World Cupissa. Tämä turnaus on merkittävä tapahtuma, jossa kilpaillaan yksittäisten turnausten lisäksi joukkueiden välisessä mestaruussarjassa. Mestaruussarjassa on tarjolla huikeat 18,7 miljoonaa euroa.

MM-turnaus kalenterissa

Myöhemmin tänä vuonna joukkue osallistuu myös MM-turnaukseen. Team Vitality on panostanut vahvasti uuteen Warzone-joukkueeseensa juuri Esports World Cupia silmällä pitäen. Ranskalaisjätti onkin yksi mestaruussarjan kärkinimistä, ja heidän odotetaan menestyvän hyvin tulevissa turnauksissa.

Team Vitalityn laajentuminen

Uudet pelit

Team Vitality ei ole laajentanut vain Warzoneen, vaan myös muihin peleihin. Viime aikoina organisaatio on vahvistanut rivejään myös Honor of Kingsissa, Teamfight Tacticsissa ja Street Fighterissa. Tämä laajentuminen osoittaa, että Vitality pyrkii vahvistamaan asemaansa Euroopan e-urheilukentällä useissa eri peleissä.

Joukkueiden vahvistaminen

Team Vitalityn päätös vahvistaa rivejään uusilla joukkueilla osoittaa heidän sitoutumisensa menestykseen ja kasvuun. Warzonen lisäksi heidän uudet joukkueensa muissa peleissä tuovat lisää syvyyttä ja monipuolisuutta organisaation kilpailutoimintaan. Tämä strategia voi auttaa Vitalitya saavuttamaan uusia korkeuksia ja tuomaan lisää voittoja.

Listaus

  • Joni ”Patzukka” Nikkanen tekee ammattilaissopimuksen Team Vitalityn kanssa
  • Joukkueessa myös Henrijs ”Enxiun” Kukulitis ja Steve ”Stewo” Fuckner
  • Joukkue sijoittui kolmanneksi World Series of Warzonen Euroopan-finaaleissa 2022
  • Debyytti Esports World Cupissa Saudi-Arabiassa
  • MM-turnaus myöhemmin tänä vuonna
  • Team Vitality laajentunut myös Honor of Kingsiin, Teamfight Tacticsiin ja Street Fighteriin
  • Team Vitality panostaa vahvasti uusiin joukkueisiin ja laajentumiseen

Team Vitalityn toinen perustaja ja presidentti Fabien ”Neo” Devide totesi: ”Olen iloinen voidessani toivottaa uuden joukkueen tervetulleeksi Rucheen. Tämä tuo meitä entistä lähemmäs tavoitettamme saavuttaa hyvä sijoitus Esports World Cupin klubimestaruussarjassa. Call of Duty oli Team Vitalityn perustava titteli, ja toivon, että tämä joukkue onnistuu tekemään vaikutuksen faneihin suorituksillaan.”

Leave a Reply