Call of Duty: Modern Warfare 3:n vastaanotto ristiriitainen

Call of Duty: Modern Warfare 3:n odotettu tasonpelaustila käynnistyy pian, jo tammikuun puolivälistä lähtien. Mutta pelaajat ovat jo nyt pettäneet yhdestä asiasta.

Viimeaikainen tiedostonkaivuu paljasti katsauksen joihinkin pelaajien ansaitsemiin tasonpelausskinneihin, mukaan lukien yksi jokaiselle taitotasolle, joista parhaana palkintona on Top 250 -operaattorin ulkonäkö. Tämän vuoden suunnittelut eivät ilmeisesti vastaa monien odotuksia, kuten entinen CoD-ammattilainen Nadeshot. Reagoimalla vuotaneisiin skineihin, 100 Thievesin toimitusjohtaja ja Twitch-striimaaja Nadeshot sanoi, ettei “käyttäisi tätä operaattorin ihoa, vaikka he antaisivat sen meille ilmaiseksi kaupassa”. “Järkevä osa aivoistani ajattelee, että meidän pitäisi olla kiitollisia tasonpelaajan skineistä, mutta räätälöintihirmu sisälläni haluaa tuomita nämä operaattorit helvettiin”, Nadeshot sanoi. “Vaikea päätös, mutta luulen, että jatkan vain valittamista.”

Monet hänen vastauksissaan olivat samaa mieltä tuntemuksesta, surkutellen uusia skinejä ja niiden ulkonäköä, jopa verrattuna aiempiin skineihin, kuten ne, jotka tarjottiin vuonna 2014 julkaistussa Advanced Warfare -pelissä. Yksi vastaus kutsui niitä “hirveiksi”, ja toinen sanoi “se on p***aa”. Skinneissä on kaikissa sama perusmuoto, mutta niissä on erilainen väripaletti riippuen taitotasosta. Ne ovat pääasiassa mustia, ja operaattorit käyttävät pipoa ja aurinkolaseja. Ne ovat yleisesti ottaen melko samankaltaisia kuin Modern Warfare 2:n tasonpelausskinit, mutta pelaajat eivät ole innostuneita.

Jos tasonpelaus on tarkoitus olla Modern Warfare 3:n moninpelikokemuksen huippu, jossa palkintoja voi ansaita, ei ole yllättävää nähdä pelaajien odottavan jotain erilaista tai ehkä jännittävämpää, varsinkin kun joka viikko pelissä myytävänä on jotain yhä uskomattomampaa. MW3:n tasonpelaus saapuu keskikauden päivityksen myötä ensimmäisen kauden aikana, todennäköisesti tammikuun 17. päivänä.

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Leave a Reply