Evori Dreamwings Valorantiin kesäkuun lopussa

Valorantin Episode 9 Act 1 alkaa 26. kesäkuuta. Uusi kausi tuo mukanaan uuden Evori Dreamwings -kosmetiikkapaketin aseille ja battle passin. Evori Dreamwings tulee saataville Valorantiin 27. kesäkuuta.

Riot Games ja VALORANT esittelivät tänään Evori Dreamwingsin, täysin uuden asekuosisarjan, joka tuo mukanaan ystävällisiä taikavoimaisia kumppaneita valmiina auttamaan taisteluissa. Evori Dreamwings -sarjassa jokaisella aseella on oma ainutlaatuinen kumppani: Evori-perhonen, Lunari-kissa, Solari-hiiri, Terrari-jänis ja Amari-karhu. Sarjaan kuuluvat aseet ovat Vandal, Spectre, Odin, Ghost ja uusi lähitaisteluase, Evori’s Spellcaster -sauva.

Näiden taikaystävien avulla pelaajat saavat seuraa, joka muuntautuu, animoituu ja ilmaisee tunteita pelaajan toimien mukaan koko ottelun ajan. Jokaisella aseella on myös kaunis, kimalteleva varustusanimointi, kun pelaaja kutsuu sen taisteluun, sekä viimeistelijä, joka muuntaa kartan tähtitaivaaksi ainutlaatuisen musiikin säestyksellä. Jokaisella aseella on oma oletusväri (neljä värivaihtoehtoa!), mikä mahdollistaa pelaajille värien yhdistelyn ja uniikin Dreamwings-tiimin kokoamisen ystävien kanssa.

Erikoiset animaatiot ja viimeistelijät

Evori Dreamwings -asekuosisarja tuo mukanaan upeita visuaalisia elementtejä, kuten välkkyviä varustusanimaatioita ja viimeistelijän, joka muuntaa kartan tähtitaivaan alle, lisäten peliin satumaisen tunnelman. Kumppanit eivät ainoastaan seuraa pelaajia, vaan myös reagoivat ja ilmentävät erilaisia tunteita ja liikkeitä riippuen pelaajan suorituksista.

Episode 9 Act I: uudet Battle Pass -sisällöt

Battle Pass

Episode 9 Act I tuo mukanaan myös täysin uuden Battle Passin, joka sisältää monia mielenkiintoisia esineitä. Uuteen Battle Passiin kuuluvat muun muassa Convergence Phantom, Bubble Pop Classic ja That’s Terrifying Spray. Tämä Battle Pass tarjoaa pelaajille paljon uutta sisältöä ja mahdollisuuksia kustomoida pelikokemustaan entistä monipuolisemmin.

Battle Passin aloitus

Episode 9 Act I alkaa 26. kesäkuuta 2024. Tämä uusi kausi tuo mukanaan runsaasti uutta sisältöä ja mahdollisuuksia pelaajille nauttia VALORANTin taianomaisesta maailmasta. Varmista, että olet valmiina ja hyödynnät kaikki uudet ominaisuudet ja esineet, jotka ovat saatavilla uuden Battle Passin myötä.

Leave a Reply